Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About S3Atze

  • Rank
    InsanelyMac Protégé

Contact Methods

  • Website URL

Profile Information

  • Location
  1. I have an ASUS 210 and it works, the ripples come in dashboard (seems that QE/CI is activated), all ports work and it is correctly identified in systemprofiler, BUT the card is so damn slow with OpenGL and QE! Can anyone help me? I tried so much, but nothing worked! I need fluent graphics since the computer is built to be a mediacenter connected to my TV. MoBo: Gigabyte P55M-UD2 with a Core i3, 4GB RAM
  2. Asus EN210 graphics card works native

    My ASUS 210 Silent works well. But OpenGL and QE is so slow! What did you do do get it work? Board is: GA-P55M-UD2 with Core i3 10.6.4
  3. Hi! I need a working low profile (silent) graphics card for my mediacenter. i bought an Asus geforce 210, but i think this is the worst card i could get after reading a lot of problems over this card. the card is so slow with QE! Anyone any ideas? Please help me, i´m getting
  4. GeForce 210 question (10.6.4)

    @ RSN: I found another topic (here), where you wrote that one should edit the NVDAResman.kext. I tried all of this, but no luck. When i start in verbose mode i can see something like "NVDANV50Hal.kext registered and loaded". Does that mean the correct driver für my Geforce 210 has loaded? Why is it then so slow with openGL, quartzextrem and what else is there...?? I´m getting crazy with this graphics card! @ karyo where did you put the NVinject? S/L/E oder Extra? What NVenabler do i need? NVHal50 and NVresman are already in S/L/E
  5. GeForce 210 question (10.6.4)

    This sounds complicated to me! How come my 9800gt and a 9500 work right out of the box? what i don´t understand is why in system profiler the card is reported correctly, nevertheless it is so slow. By the way all the outputs (VGA, DVI, HDMI) work.
  6. GeForce 210 question (10.6.4)

    I´m using an Asus geforce 210, but i don´t have your problem. My problem is that the card is very slow. you got the same? board is GA-P55M-UD2 - 10.6.4
  7. Hi! I´m planning to build a mediacenter connected to my tv. I want to use the GIGABYTE GA-EG41MFT-US2H MoBo. I don´t know anything about DSDT editing so I would like to keep the setup simple... Will this board work with 10.6.4? I know the onboard graphics don´t work, but I planned to use an ASUS EN210 SILENT 512MB HDMI/DVI anyway. What about the ALC888 chipset? Since I need digital audio output for DolbyDigital and DTS... Ethernet will work, right? Thanks for your help!
  8. Does anyone know if the GA-EG41MFT-US2H motherboard is supported? What about the Intel GMA X4500 grafics? Is there any Micro ATX / Mini ITX supported motherboard for Kakewalk? I´m planning to build a mediacenter connected to my tv...
  9. Hi folks! (i will post this here too, since i don´t know how many of you will read it in the new forum...) just updated to 10.6.4 using the combo update. everything works fine except for USB audio. first i need to say that onboard audio has also not worked before 10.6.4, i was not exchanging any of the AppleHDA extensions since there was no need for me to use the onboard audio because i´m using the "old" apple usb speakers. they always worked fine until 10.6.4. so whats wrong here now?
  10. Need help with ethernet! Just got a Gigabyte X58A-UD5 rev.2.0 mobo. now, how do i get ethernet working? on my X58A-UD7 no problem, but with the new one there are no ethernet interfaces in networksettings that i could add...
  11. Yes: Don´t buy Microsoft {censored}!
  12. Ok, just tested it on my X58A-UD7. tried it on two systems each time repairing permissions, but no luck with sound.
  13. OSX86 on SATA DOM

    I´m using a Deloc 1GB SATADOM for the KakeWalk booter instead of a USB stick. works very nice, you can directly choose it in the harddrive boot order in the bios. no more fooling around with USB sticks...
  14. KakeWalk 2.2 seems to work well for my board (X58A-UD7). HD icons are normal again. Sleep works without SleepEnabler.kext But do i still need NullCPUPowerManagement.kext?? What is about Intel SpeedStep? is there a way to get it working? Any good kext?
  15. @ mrjanek by klicking the link on the first post to download the installer for USB boot sticks, i still get kakewalk version 2.0. maybe you can change that... "DOWNLOAD BOOTLOADER This is for those of you who have already installed Snow Leopard with Kakewalk and want to upgrade to the latest bootloader." Thanks alot for your great work!!!