Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About manziac

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Radeon 4850 and 10.6.3 update problems

    My Sapphire 4850 is working in 10.6.3 but happened in a weird way. I downloaded the 10.6.3 update from Apple and towards the end of the installation my SL kinda froze. Mouse still had movement and keyboard was still functioning (cap lock light toggle) but was unable to click on anything. I then pushed the rest button since nothing was responding. When it restarted after the verbose mode text my monitor went into stand-by and the computer restarted itself. I thought that my SL would be messed up but surprisingly it booted back into SL with fully working graphics acceleration. I didn't make any changes to the kext or install any pkg's. The 'about this mac' states that I'm on 10.6.3 and that my OSX is fully up to date.
  2. Hey Edge3000, what method did you use? I've been trying for weeks using various methods from this site with your files and others but end up with different KPs. I'm able to install SL in Leopard using SL gold image but after I restart I get KP. It's so fustrating. What are your mobo settins? I have the same motherboard, E8500, ATi 4850, one hdd with Leopard and another which I'm trying to install Snow Leopard onto. Any help will be appreciated!