Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

gavinstubbs09

Members
  • Content count

    8
  • Joined

  • Last visited

About gavinstubbs09

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  • Birthday 10/28/1997

Contact Methods

  • Website URL
    http://thelg.weebly.com/

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Hello everyone, I have a fully working Hackintosh running 10.6.6. But, there is one problem from making this a 100% working Mac. My graphics. I have a XFX Radeon HD 5450 512MB DDR3 graphics card. I have followed many tutorials like this. Here is my comment of what I actually need help on: Any help is well appreciated! Thanks!
  2. ATI Radeon HD 5450 Working On Snow Leopard

    I have 10.6.6 installed and I followed all the steps step by step. I have a few problems. When I jumped to 10.6.6 from 10.6.4, the Graphics update wouldn't install at all. Then, after editing my Apple plist file with the graphics 1280x1024x32 it will boot properly, but after the Apple logo on boot it just turns off the display. But the OS is working underneath, I can press F12 and the disk drive opens, so WTH? Any ideas?
  3. FSB Verification Error

    Fixed it! For all people with the same problem, disable "CE1 Support" in your BIOS! And I also changed by FSB Speeds (advanced overclocking on motherboard) and changed it to 200MHz.
  4. FSB Verification Error

    Yes, I have used the mod one and the plain vanilla one as well.
  5. FSB Verification Error

    I have a problem that makes no sense to me. A few days ago I had a working retail 10.6 install. And I needed to reinstall SL again. And I am using the nawcom mod cd, and the Empire EFI disk with the same error results. My problem is this happens from the boot disk, and OS X isn't even on the hard drive. I have also used many boot flags such as -v, -x, cpus=1, arch=i386, -force64, maxmem=4096, busratio=18, and none of them work. Here is the log (took forever to type, had to copy from desktop to laptop, if there is a mistake, sorry!): nvphash=4095 PAE enabled rtclock_init: Taking bus ratio path 3 (AMD Phenom) rtclock_init: Phenom MSR 0xc000010071 returned: 0c140001414 TSC: Reported FSB: 200.0000MHz, corrected FSB: 177.774674MHz TSC: Verification of clock speed failed. Fallback correction was performed. Please upgrade bootloader. TSC: Frequency = 3199.944132MHz, FSB frequency = 177.774674MHz, bus ratio = 18 Darwin Kernel Version 10.0.0: Thu Oct 28 09:24:50 EDT 2010; nawcom ModCD:xnu-1456.1.26/BUILD/obj/Release_I386 vm_page_bootstrap: 897962 free pages and 85078 wired pages standard timeslicing quantum is 10000 us mig_table_max_displ = 73 Local APIC version 0x10, 0x14 or more expected warning: skipping personalities in backlisted kext com.apple.driver.AppleIntelCPUPowerManagement NullCPUPowerManagement : : init : properties=0x8b1e400 NullCPUPowerManagement : : start AppleACPICPU: ProcessorId=1 LocalApicId=0 Enabled AppleACPICPU: ProcessorId=2 LocalApicId=1 Enabled AppleACPICPU: ProcessorId=3 LocalApicId=2 Enabled AppleACPICPU: ProcessorId=4 LocalApicId=3 Enabled AppleACPICPU: ProcessorId=5 LocalApicId=4 Enabled AppleACPICPU: ProcessorId=6 LocalApicId=5 Enabled AppleACPICPU: ProcessorId=7 LocalApicId=134 Disabled AppleACPICPU: ProcessorId=8 LocalApicId=135 Disabled calling mpo_policy_init for Quarantine Security policy loaded: Quarantine policy (Quarantine) calling mpo_policy_int for Sandbox Security policy loaded: Seatbelt sandbox policy (Sandbox) calling mpo_policy_in for TMSafetyNet Security policy loaded: Safety net for Time Machine (TMSafetyNet) Copyright © 1982, 1986, 1989, 1991, 1993 The Regents of the University of California. All rights reserved. MAC Framework successfully initialized using 16384 buffer headers and 4096 cluster IO buffer headers IOAPIC: Version 0x21 Vectors 64:87 Then it just freezes. I have left it overnight, tried the USB trick that someone talked about here, and nothing works. Please help! Thanks!
  6. Snow Leopard on a Gateway NV53

    Great Tutorial. I have run into a few problems. I have got mostly everything working. I am tempted just to ditch Mac on my laptop, go to Windows, and stay on it. But, If I can get everything working, I will stay with Mac. If not, welcome back Windows 7. 1.) Screen Res stays at 1024 x 768, not 1366 x 768 2.) Sound keeps crashing with Photobooth Open 3.) I used the Boot-Loader you talked about, and when I go to boot up Mac OS X, I get a kernel panic. The last thing the terminal- like thing is the System Uptime in Nanoseconds. I can use Empire EFI, and boot up fine. But, I can't bring a CD with me 24/7 (My DVD drive is REALLY loud). 4.) It says I have 1GB DDR2 667MHz RAM 5.) I had to delete everything off my HDD (Yes, the hidden recovery partition, but luckly I ordered the recovery DVD's from Gateway) and get rid of MBR? I can't dual boot Mac and Windows. Gateway NV5378u
  7. Can I run mac OS X on my A505-S6033?

    I am new to this stuff, but I beleve it is possible to get that kind of processor to work. The new iMac's have Core i7's in them, but there is all kinds of Mac distros you can find out there. iAKOTOS, iPC, iDENAB, the real Mac OS X dvds (needs patching), and a few others. I am currently trying to dual boot Windows 7 and Mac OS X Snow Leopard 10.6, but use this guide (It may work, hopefully) I have below. Hope I was some help to you. I'm a Noobie. Snow Leopard on Gateway NV53 series Gateway NV5378u: AMD Athlon II X2 M320 2.1GHz 4GB DDR2 Ram 333MHz 500GB SATA HDD 7200RPM 15.6 Widescreen LCD Backlit Display HD 720p Windows 7 Professional x64
  8. Introduce yourself.

    Hello everybody, my name is Gavin S. I work with Windows & Linux almost every day. I am new to Mac OS X on pc (aka. Hackintosh) and I am trying to figure things out. I'm from the US, and I will be 13 in 6 days.
×