Jump to content
InsanelyMac Forum

Hello Mrs Brown

Members
  • Content count

    7
  • Joined

  • Last visited

About Hello Mrs Brown

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  • Birthday 02/27/1993

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Newbury, Berkshire, UK
  • Interests
    Technology!<br />Photography, Music..<br />Anything shiney or "glowey"
  1. Lifehacker Guide with GA-EP45-UD3P Motherboard

    Soo... I tried taking the 2 x 1GB sticks out leaving just the 2 x 2GB annnndd... YAAAAY!!! Completed a 230GB time machine where a 2GB Crashed Before! Time will tell how stable it is butits looking good! Thanks for your advice guys! Now i've just gotta bump up to 8GB of RAM and its gonna be "all up in da buisness!" Praise God!!
  2. Lifehacker Guide with GA-EP45-UD3P Motherboard

    Haven't tried in 32 bit mode yet, But the graphics enabler flag in com.apple.boot.plist made the card work perfectly under 64 bit, I was actually quite taken back cause i was expecting to have to play with efi strings, Anywho when I get back to the beast on Monday I'll give it a shot and let you know! Thanks! :-D Haha thanks for understanding, it took a week out of my life I should have spent developing :-P thanks for the tip I'll try it and let you know, Weird thing is after the last KP it wouldn't even get past the bootloader, it'd either KP or show the drive is not there symbol I got when the drive in my iBook server died So I ran disk utility in the installer cd (flash drive) and first aid failed to repair the drive, this is my secondary drive and the KP's occour on the primary as well.. Anywho will let you know about the RAM! Thanks for your kind help!
  3. Lifehacker Guide with GA-EP45-UD3P Motherboard

    Hi thanks for replying, Sorry i was kinda vague.. Okaay.. I have the rev 1.6 UD3P board, And the ram is 2x2GB in channel 1 (Banks 1 and 3) and 2x1GB in channel 2 (Banks 2 and 4) Ive been thinking.. Could that be the problem? Uneven capacity of RAM? Low Clock of RAM Both OCZ DDR2 667 kits of the same latency and voltage.. I was running 10.6.2 with v3 of stell's installer and it seemed stable then time machine KP'ed without fail every time, and seemed to lose all stability.. So i did an install of 10.6 with v1 and it seemed stable and then it kernel panicked when i started running parallels Thanks, Daniel Sorry CoHPhasor! I was quite vague.. Its not the exact hardware.. I am running: Mobo: Gigabyte EP45 UD3P (Rev 1.6) CPU: Intel Core 2 Quad 2.66Ghz 4MB L2 Cache Q8400 RAM: 2 x 2GB 667mhz OCZ in Channel 1 (Banks 1 and 3) and 2 x 1GB 667mhz OCZ in Channel 2 (Banks 3 and 4) GFX: Asus Silent nVidia 8400GS Other standard HDD's and stuff. My Install method, The first install i did i made a flash drive using the v1 installer then i installed v3 to the HDD and updated to 10.6.2, restarted and bingo it worked.. Until.. It started to kernel panic and lock up at random, So in the smbios i changed it from 800mhz to 667mhz under memspeed.. It seemed to be rock solid until i tried time machine and then without fail it kernel panicked every time, It seemed to lose all stability from there on, So i tried to reinstall 10.6 with v1 of the installer.. (the osx installer KP'ed and locked a few times) I flashed the bios to FA (an older version i was running FB) Then installed 10.6 it seemed stable ( I started to hand out the high fives ) Then started importing my paralles 5 machines and Boom Kernel Panic And it wouldnt boot anymore it'd just KP or show the no entry sign.. Im started to think it may be the uneven ram capacity.. What do you think? Thanks! Daniel
  4. 10.6 Time machine causing kernel panic

    Hi, Please help me! My snow 10.6.2 hackintosh kp's everytime it gets to like 2.5 gigs of a time machine backup... Have tried with serveral drives did you repair the time machine drive or the OS drive? Maybe it's cause im backing up to an internal drive? Any help would be great!! Thanks, Daniel
  5. Lifehacker Guide with GA-EP45-UD3P Motherboard

    Hi, Desperately need help! I have a Gigabyte EP45-UD3P running vanilla snow leopard 10.6.2 It runs great for a while, Then locks up or kernel panics at random.. I've checked the console and there was a ton of uuid error: 35's I've got rid of most of them apart from one last one using various guides and a kext on stell's blog, Please see the attatched image, Any help would be AMAZING! Thanks! Daniel
  6. Hi, I dont mean to thread jack but for some reason i cannot add a new topic.. I am currently building a hackintosh, And the one app i require on a day to day basis is parallels desktop.. I read somewhere that if your CPU does not support Intel's VTX Technology you will not be able to run Parallels.. I did a quick google search on the CPU in my 2009 macbook and it turns out it doesnt support VTX but i run parallels all the time, Will i be able to run parallels on a CPU without VTX? Thanks Dan
  7. 10.5.2 Audigy 2 ZS

    Hey dude.. i know you posted this ages ago but just thought id let you/the community know that i we have this card working on a P4 Machine.. We struggled to get this card working until we found an installer.. Its release 1.3 in beta so a couple of the outputs/inputs dont work but i hope you'll find it useful, Not my work but a useful driver! Much better than the 1.0b3 release which was buggy! Sound_Prefs.tiff kXAudioDriver_1.3b0.dmg Thanks! Dan
×