Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About kulfon77

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. I had green videos too on my SL in 32bits, now on sinetek's kernel (64b) i have KP instead when opening folder with .mp4 inside (took me a while to find the cause). I had Perian installed as well. Also in Chrome Youtube's videos on html5 mode were corrupted, but those were pink instead of green, but are good now. So, what does Perian install and doesn't uninstall? BTW my hardware is Athlon 64 X2 4000+ & GeForce 8800 GS 384MB
  2. Well, thanks for the answer, yet it still looks strange to me. I got confused after reading this: http://pl.wikibooks.org/wiki/Asembler_x86/Instrukcje/SSSE3/PMULHRSW
  3. I have a question about pmulhrsw in opemu: void pmulhrsw128(XMM *src, XMM *dst, XMM *res) { int i; for(i = 0; i < 8; ++i) res->a16[i] = (((dst->a16[i] * src->a16[i] >> 14) + 1) >> 1); } After multiplicating two 16bit numbers we get 32bit, shifting 14bit right leaves 18bit, so to make it 16bit again we need to shift it 2 bits right, right? res->a16[i] = (((dst->a16[i] * src->a16[i] >> 14) + 1) >> 2); Or am I missing something?
  4. Try adding correct FSB and Busratio, works on SL with Sinetek's kernel
  5. AMD Athlon™ 64 X2 Dual Core Processor 4000+ Boots fine, but panics or just restarts when I open apps that gave me SIGILL on Nawcom's kernel. Audio works in iTunes, Safari & Chrome, but in VLC it plays for about 1s, then mutes for another while video plays flawlessly. Another drawback is that MacFUSE doesn't work on 64bit, though it's not kernel's fault. I'll play with dyld etc. because I don't really remember whether I patched it by myself or just downloaded prepatched. Feel free to correct my English, pozdrowienia z Polski EDIT: Audio now works after setting busratio=105, I hope that will as well correct clock, which was 10min late for every 3-4 hours
  6. 10.6.8 officially released

    You can copy/move this file from pendrive (with HFS+ partition, can be created on linux) using terminal.
  7. 10.6.8 officially released

    Linux can't mount Journaled HFS, you have to use your installation disk