Jump to content

MCleveland

Members
  • Content count

    3
  • Joined

  • Last visited

About MCleveland

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. I have made a USB install following this guide http://www.insanelymac.com/forum/index.php?showtopic=280756. Everything went well and I followed every step. But as soon as I get to the initial boot screen (where you can press enter, -v, etc...) and press enter, my computer goes to a black screen and does nothing. I've already asked on the topic I linked but didn't get any replies so I'm hoping I'll get some more help. I've already sunk 4 days trying to get this thing to work. Help! My Build: Asus Sabertooth z77 i7 2600K (Sandy Bridge) EVGA GTX 570
  2. I have this same issue. I tried this: But got the same problem. Is there anything else I can do? I'm running a Asus Sabertooth z77 with an i7 2600K (Sandy Bridge) and a GTX 570.
  3. I'm trying to install 10.7.4 using the ###### method, but when the USB boots up all I see is the Tony Mac Apple logo and a Windows logo under it. When I press enter, I get "cant find mach_kernel". I've tried several different commands listed in the Tony Mac tutorial but get the same thing every time. Is there anyone that can help me? This is what it looks like when I boot it up. This HDD is 320GB. This is where I want to install Lion to. My USB doesn't show up at all here, not sure if that's odd. I have a Sandy Bridge i7 2600K with an Asus Sabertooth z77 and a EVGA GTX 570. I've seen other installs with similar builds, so I know it's possible. I just can't get past this step. This is what I see...
×