Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About Daioptych

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. fermi/gtx 480/gtx 470

    GraphicsEnabler shouldn't work as Chameleon knows nothing about this card. Try injecting the proper values into DSDT yourself(see Nvidia hacks in DSDTSE).
  2. fermi/gtx 480/gtx 470

    I see people are starting to receive those cards, have anyone on insanelymac got their hands on one?
  3. I've managed to get into single-user mode. When i exit it, it immediately turns off.
  4. Seeing added P55M-UD2 support, I've decided to try it as I have the same mobo. Installer won't even boot, it reboots quickly so I can't even see what caused it(I think it says something about acpi in the last lines). I've set SATA to AHCI, HPTE to 64 bit, disabled gigabyte controller as I don't need it(I connect drives to blue ports). Tried -x, arch=i386, but they didn't change anything. I have P55M-UD2, i5 750, MSI GTX 275, two seagate 1TB drives. The only small difference from common pc's I have is that my videocard is currently connected to pci-e 4x slot, because my CPU cooler is too big. I plan on buying a smaller one later. Any tips? P.S. I've tried different installers, they load, but fail at first boot.