Jump to content

maxx7650

Members
  • Content Count

    91
  • Joined

  • Last visited


Reputation Activity

  1. Like
    maxx7650 reacted to pp2dp in [pre-release] macOS Mojave   
    thanks,I had i7 5820k ,your config help me ,I had load XCPM in 10.14.
  2. Like
    maxx7650 got a reaction from Fergarth in [pre-release] macOS Mojave   
    My Xeon is Haswell -E as well I made it work,try my config maybe it will help you out
    config.plist
  3. Like
    maxx7650 got a reaction from crazybirdy in [pre-release] macOS Mojave   
    it was HFS+ but converted it to APFS I tought the problem was gonna go away but it persists.
    So i thing Carbon copy cloner might have missed something
  4. Like
    maxx7650 reacted to Fergarth in [pre-release] macOS Mojave   
    Thank you my friend! I have XCPM again yesssss! 


  5. Like
    maxx7650 got a reaction from Fergarth in [pre-release] macOS Mojave   
    My Xeon is Haswell -E as well I made it work,try my config maybe it will help you out
    config.plist
  6. Like
    maxx7650 got a reaction from Fergarth in [pre-release] macOS Mojave   
    Thanks for the heads up I forgot about that kext it s better ow temps are a bit lower
  7. Like
    maxx7650 got a reaction from Fergarth in [pre-release] macOS Mojave   
    Same here xcpm patches don't work on beta 6, maybe P.M HEART will help us with some new ones
  8. Thanks
    maxx7650 reacted to MaLd0n in [Guide] Mac OSX 10.12 and 10.13 with X99 Broadwell-E family and Haswell-E family   
    wrong usb, some log errors...
    CLOVER.zip
    but i think ur problem is kernel patches, check it
  9. Like
    maxx7650 reacted to MaLd0n in [Guide] Mac OSX 10.12 and 10.13 with X99 Broadwell-E family and Haswell-E family   
    i dont have ur processor u need a tests
     
    x99 u can drop all SSDTs, work only with dsdt, no dependencies
     
    RTC, etc, have all in DSDT
  10. Like
    maxx7650 got a reaction from MaLd0n in [Guide] Mac OSX 10.12 and 10.13 with X99 Broadwell-E family and Haswell-E family   
    config.plist.zip
  11. Like
    maxx7650 got a reaction from MaLd0n in [Guide] Mac OSX 10.12 and 10.13 with X99 Broadwell-E family and Haswell-E family   
    @ Maldon I tried with and without same results even made a fresh install , when the sound goes crackling and I change the output to hdmi the sound is good .only from the usb sound card is crackling I unplug the sound card and plug it back the sound gets back to normal  ,I can't figure out why is happening .
    I will upload the efi and another ioreg maybe u can spot something
    EFI.zip
    adam’s Mac Pro.zip
  12. Like
    maxx7650 reacted to MaLd0n in [Guide] Mac OSX 10.12 and 10.13 with X99 Broadwell-E family and Haswell-E family   
    remove kexts about audio onboard, AppleAlc and codec commander
  13. Like
    maxx7650 got a reaction from Fergarth in [Guide] Mac OSX 10.12 and 10.13 with X99 Broadwell-E family and Haswell-E family   
    Are you connected with DP to DP ? from hackintosh to a monitor?
  14. Like
    maxx7650 reacted to MaLd0n in [Guide] Mac OSX 10.12 and 10.13 with X99 Broadwell-E family and Haswell-E family   
    idk, never use it
    but i think here in forum u found infos about it
  15. Like
    maxx7650 reacted to Fergarth in [Guide] Mac OSX 10.12 and 10.13 with X99 Broadwell-E family and Haswell-E family   
    http://www.insanelymac.com/forum/topic/330560-pre-release-macos-high-sierra-10133/?p=2566312"]http://www.insanelymac.com/forum/topic/330560-pre-release-macos-high-sierra-10133/?p=2566312
  16. Like
    maxx7650 got a reaction from MaLd0n in [Guide] Mac OSX 10.12 and 10.13 with X99 Broadwell-E family and Haswell-E family   
    Thanks Maldon this one works ,
    I have a question my rx560 goes out to my 4k tv with hdmi 2 cable the only problem is that it puts out 30 hz and not 60 hz because of apple hdmi 1.4 limitation.
    Is it possible to fool the os to think the hdmi port is a DP port so it can output 60HZ?
  17. Like
  18. Like
    maxx7650 got a reaction from MaLd0n in [Guide] Mac OSX 10.12 and 10.13 with X99 Broadwell-E family and Haswell-E family   
    @Maldon I checked it out only sleep is not working it wakes up,probably because of the vga card
  19. Like
    maxx7650 reacted to MaLd0n in [Guide] Mac OSX 10.12 and 10.13 with X99 Broadwell-E family and Haswell-E family   
    CLOVER.zip

    btw, u can use new drivers instead OsxAptioFix2Drv-free2000.efi
    AptioMemoryFix.zip
     
    credits 
    https://github.com/vit9696/AptioFix

    new ioreg after reboot
  20. Like
    maxx7650 got a reaction from MaLd0n in [Guide] Mac OSX 10.12 and 10.13 with X99 Broadwell-E family and Haswell-E family   
    No i deleted everything as you said even the extracted files from clover with F4.
    Do you want me to do another one?
  21. Like
    maxx7650 got a reaction from MaLd0n in [Guide] Mac OSX 10.12 and 10.13 with X99 Broadwell-E family and Haswell-E family   
    OK here s the last efi folder I booted with with only the dsdt u told me to boot with 
    EFI.zip
  22. Like
    maxx7650 got a reaction from MaLd0n in [Guide] Mac OSX 10.12 and 10.13 with X99 Broadwell-E family and Haswell-E family   
    Ok i put that dsdt i downloaded from your link here's the new ioreg
    Mac Pro adam dsdt.zip
  23. Like
    maxx7650 got a reaction from MaLd0n in [Guide] Mac OSX 10.12 and 10.13 with X99 Broadwell-E family and Haswell-E family   
    Thanks Maldon here is the ioreg
    Mac Pro no ssdt.zip
  24. Like
    maxx7650 got a reaction from MaLd0n in [Guide] Mac OSX 10.12 and 10.13 with X99 Broadwell-E family and Haswell-E family   
    Maldon I was able to make it work as you said with ssdt pm only,  i ll upload ioreg and dsdt unpatched maybe you can help again 
    Mac Pro adam ioreg.zip
    DSDT.aml.zip
  25. Like
    maxx7650 got a reaction from MaLd0n in [Guide] Mac OSX 10.12 and 10.13 with X99 Broadwell-E family and Haswell-E family   
    I have lilu and whaevergreen in the kext folder ,not working
×