Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About funkymaxuser

  • Rank
    InsanelyMac Protégé

Contact Methods

  • Website URL
  • ICQ
  1. Hi, install El Capitan for try learch how to build applications, So i got Xcode 7.3.1 and Xcode 8.1. 7.3.1 Version working but 8.1 get a problem when i try open playground it says to me that SpringBoard quit unexpectedly. i Cannot working and when i get a project comiled and try start simulator it says same. i got a problem in Safari in https pages, also same problem in Mail and App Store got same problem, also i thing Messages got it too. So i try thing there is one problem that do this, maybe i do something i config.plist and all stops working?
  2. Show Your OS X Desktop!

    very cool how you change logo ? menubar logo
  3. Show Your OS X Desktop!

    how you do menubar transparent how you change menubar logo ?
  4. Graphic interface customization

    Hello gurus, I have some questions which i cant find answers. All about Graphic user interface in Macosx 10.6/10.7 So here is a questions. 1. First question how i can modify apple menubar logo with out some programs like classic menu or some thing. For example standard is black apple logo, but i want x logo which i created by my self with same size of couse. 2. On my mac i dont like menubar shadow. and my question is how remove a shadow from menubar in down? i try shadow killer but it not disable a menubar shadow. i try configure Extras.rcrs but it's too not disables this shadow. So this is my question. If you can answer on this questions please write on this topic. Sorry for my english best regards.
  5. D Link dwa 510

    hey some one? or every one igoist ? {censored} dead forum aaaa?
  6. D Link dwa 510

    i have chip wifi adapter D LINK DWA 510 so i donwload some driver called d link dwa510 and there inside three files AirportAtheros.kext Atheros.kext IO80211Family.kext i install it but nothing happend i have questions 1. have solution.? 2. if is what i donwload is solution how to use it. 3. have another drivers for this card?
  7. D-Link DWA-510 driver

    this links are broken and this driver/kext not working in IPC 10.5.6 updated 10.5.6 no device : some one have solution?
  8. Gigabyte NVidia 7600GS

    Hello everyone, i need help. i have videocard Gigabyte nvidia 7600GS (device id 0x0392) how can i make QE/CI work i try to many patches nothing work. also i try this I made this QE/CI work on my Gainward 7600GS PCI-e 256Mb 128bit... First, I have reinstalled my iPC x86 10.5.6 PPF5 Universal Final version of mac. I installed it without any NVinject nor any other graphic kext that can be installed during OS installation. Than I started EFIStudio choose my card, click Add device, and in new oppened window choose write to com.Apple.boot.plist, reboot, and whooalaaa... Here is what I got: This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 830x602. You can probably make it work with erasing all previous Video drivers kexts in S/L/E directory. But there is another problem.. I cnnot get my sound work again. It worked last time when I did it using Audio in Wiki(insanelymac), but now its not working.... I got an error in step 13... If someone can help me I would appreciate that. Im using MSI 945PL Neo-F motherboard with ALC850 audio device on it. Solution 2 I have a 7600GS running ok. I Use NVINJECT 0.2.1 from iPC but I got 512MB and no QE/CI like you. This worked for me: Modify the file /system/library/extensions/nvinject.kext/Contents/Info.plist Edit it and find this: <key>VRAM,totalsize</key> <data> AAAAIA== Replace the I for an E : which means to change 512 for 256MB It should look: <key>VRAM,totalsize</key> <data> AAAAEA== Voila!! I get 256, and QE/CI running. I hope it helps, let me know. Regards Dragon SO, If your video card same and you have QE/CI working please post here kexts or patches or email me jcmaxuser@gmail.com thanks..
  9. ineed ATI x1650 (0x71C7) snow leopard 10.6.2

    this forum. the igoist forum no one helps you because its illegal first no IT order second all think about only it selfs trouble and no one cares about your very very dead forum the linux forums are more fun and more life and helpful for me. if you need stable PC buy a mac dont be breniac and much troubles will gone. i want to buy a imac or mac mini or macpro but i havent money for it , but i mac lover hardware and software also...
  10. Show Your OS X Desktop!

    <a target='_blank' title='ImageShack - Image And Video Hosting' href='http://img40.imageshack.us/i/picture1ce.jpg/'><img src='http://img40.imageshack.us/img40/8882/picture1ce.jpg' border='0'/></a>
  11. [How To] X800 XL set up with working Display Manager and QE/CI

    please can some one explane me how To receive result number like in tutorial my device id is 5E4D i need only this correct numbers for working QE/CI
  12. X700 and other PCIE ATI Radeon finally work

    <br /><br /><br /> hello every one first i want say thanx for this patch. very very thanx. my videocard is working gigabyte ati radeon x700 macosx ipc 10.5.6 gygabitye ga945... so what i done. 1. i download this pach 2. download OSX86 tools utility 3. i was go in to /calist/kext/hall/ and the change device id to mine 4. save all 5. open OSx86 tool and install all drivers inside 6. reboot and working thanx now my system more performance because it have it own processor and memory. (before was intel gma950 desktop)
  13. macosx reboot

    hello im realy dont know where to post this message. so i post it here, sorry if im wrong. so i have chip notebook toshiba satelite l40-17s specs: processor: intel pentium dual t2330 chipset: intel gm965/gl960 ? ram: 2gb ddr2 audio: realtek high difinition audio video: intel gma3100 hdd: sata 160gb wifi: realtek 8187B adapter ethernet: realtek 8139 modem: softmodem cd=driver: ata dvdrom trackpad: synaptic touchpad keyboard: keyboard so my question is: i have try many distrs ideneb (1.3 1.4 1.6) leo4all jaz (10.5.4 10.4) ipc kalavay and so on so in every distr i have same problem macosx only starts if i disable one core when i installing everything ok and then i finish every too is ok after first start then i reboot and enable second core its freeze or reboot. so my question is why it reboot? i have some ideas. maybe my processor is incompatible or chipset or may they are together make incompatible to boot the OS? i will be very glad if some is answer, sorry for my english and thanx for reply.