Jump to content

mihu_yo

Members
  • Content count

    38
  • Joined

  • Last visited

About mihu_yo

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  • Birthday 08/01/1992

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

1,957 profile views
  1. Hmm it seems like you have an answer for everything...Thanks! It worked! Today I've go my 2-nd monitor and now, when I boot with 2 monitors attached, I receive black screen...I must boot with only one monitor attached only...
  2. Hi MaLd0n! I must ask once again for your help! I have a feeling that something is not right with my system.With Nvidia card installed, my system is running very slow somehow but with Nvidia card removed, the system seems to run perfect... Have you met this problem before? Thanks!
  3. Same result...when I select other audio device everything works, but on analog, even youtube is not loading...link .I made a 2-nd boot attempt with other 2 checks on audio, with the same results.
  4. Hi MaLd0n! I tried today 1-st time analog audio, and even it apears to be all ok, I have no sound al all. Here are the "send me" files, maybe you can help me.Thx in advance!
  5. Tomorrow I will receive new parts for my hackintosh...some RAM and one Plextor NVME ssd ...Considering that SSD will be on PCIE buss, there will be need for new DSDT patches to use that SSD?
  6. Hi! I succeed making work all,except audio.I think it needs DSDT layout ID patch... Every time I try to patch I receive several errors...By the way...there is a library with patches you use MaLd0n ?
  7. [GUIDE] Lenovo T460 macOS with Clover

    Is working perfectly with this dell card. I was greedy for 4..5 $ and I took the __50ZAE at first place... Have you in mind to update the pack for High Sierra?I tested your pack with the last beta 6 update and the only unworking thing was the trackpad prefpane. Updating the voodoops2 was not solving the situation. Thank you for your work!
  8. [GUIDE] Lenovo T460 macOS with Clover

    Thankyou! I will give up on BCM94350ZAE and I will not hesitate buying the (DW1560) BCM94352Z.
  9. [GUIDE] Lenovo T460 macOS with Clover

    Can everybody confirm that dell DW1560 installed on t460 is working in windows too?did you have problems with white-list or something?
  10. [GUIDE] Lenovo T460 macOS with Clover

    It seems it tries to load at start up but no success.With or without or combinations between methods...Tried also on el capitan. The card was present and recognized but can not turn on to find networks.What card are you using now?By the way...I think fn keys are on SB.PCI0.LPC.KBD not on SB.PCI0.LPC.PS2K...Could you chek?
  11. [GUIDE] Lenovo T460 macOS with Clover

    Hello! I have an broadcom 94350zae ngff with device ID 43a3 No luck ar all!Tried all methods possible on earth spend 2 full days trying methods and combined between ... I have some pictures with errors but i can not correlate them with the method used... My version of t460 has i3-6100u cpu and 1366x768 with last version of sierra installed. Is there any way you could help me? Here is ioreg copy https://drive.google.com/open?id=0B88igM0kQ0zvV3dwbzFSY3JSNVk Evrything ealse is working fine! Thx for your work!
  12. something about fail C-state demotion...i will come back with full path happnes middle of tasks...like open pictures mostly and more others
×