Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About DraggyGarg

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. no key or mouse after 10.6.2 update

    You mean keyboard or mouse? If so, are they PS/2? I also had troubles getting my PS/2 mouse/keyboard to get to work, but USB keyboard/mouse worked just fine.
  2. I take no responsibility of what this might do Make sure all your ATI drivers are in vanilla condition(Meaning they are same as when you installed them), do not delete any of them and make sure you don't have ATY_Init.kext, EVOenabler.kext or Natit.kext(Various enablers) before installation Make sure you have updated to 10.6.2, now get the fol. packages(You can Google it, if you cannot find them, I'll attach them later) 1) framebuffers for 48x0 and 3870x2.pkg 2) 7_radeon_hd_48x0_drivers.pkg 3) QE_CI_Exotic patch 10.6.2.pkg Install them in the given order(Do not reboot in any of the steps or after the install) Now get LegacyHD4800Controller.kext(Can be found in netkas' Mac OS X 10.6.2 blog post) and place it in /Extra/Extensions. After that, download and run Kext utility(So that it will re-build extension's cache and setup permissions, just for safety measures). Then try a reboot, you can also try booting with -x32 flags(And if you get the restart notice, try the -v flag to know what exactly happened). Also in /Library/Preferences/SystemConfiguration/com.apple.Boot.plist add <key>GraphicsEnabler</key> <string>y</string> <key>PciRoot</key> <string>1</string> Under <dict></dict> tags. I did the above to get it properly working, you may not require everything of the above to get it working or it may not work for you.
  3. Dual Boot from same HD?

    Yes, it is possible. I am running one setup on it(500GB hdd, 80gb for Leo rest for windows 7). While installing snow Leo, create a new FAT partition to install windows 7 onto. Then while instaling windows, get into cmd and mark that partition as active. Then when you get to install windows, format that partition and select it in order to install it. Do not delete it and recreate it as it created some problems for me. Install windows on it and use easybcd to add mac osx as a boot option(Mac, genericx86). Posted from iPod.
  4. Hello, Recently I got a new Mac Box Set(Snow Leo + iLife 09) for trying my luck with a hackintosh, borrowed my dad's Macbook for the stuff and it turned out quite well! Now I have a dualbooted system with Mac OSX 10.6.2 and Windows 7 RC 64 bit, working in tip top condition. Thanks to this forum and its guides, it was a great help to me. Here are my full specs : Intel Core 2 Quad Q9550 EP45-UD3R Motherboard (Sound chip : ALC889a, fully working) 4GB DDR2 RAM XFX Radeon HD4890 (Fully working with resolution change, QE and CI. Didn't test dual displays, don't have them) 500GB Seagate Barracuda (80GB Mac OSX, 420GB Windows) Samsung Syncmaster T220 22" 1680 x 1050 monitor Altec Lansing T612 speakers WG111v3 Wi-Fi dongle Thanks, once again.
  5. OK I got it to fully work, thanks anyway
  6. Success with 4890 solution in 10.6.2!

    I got my 4890 to recognize properly along with all the vRam but it is not enabling Quartz, any ideas?
  7. I got my 4890 to fully recognize along with the correct display res., now the problem is that QE is not working. I have netkas's exotic patch for 10.6.2 installed.
  8. NVM Guys, I got it fully work! Hello guys, Here's my setup : EP45 UD3R, Snow Leopard (10.6.2), XFX Radeon HD4890(Running the default BIOS). So far I have tried the exotic patchers by netkas and all I get is a garbled screen, I even tried placing a custom ROM but to no avail. All I really wish for is to run my resolution at 1680 x 1050(Which is my monitor's default res.), does anyone have any idea? When I try to force the resolution via com.apple.Boot.plist, it reverts to 1400 x 1050 for some odd reason.
  9. Working Driver Realtek 8187 (Snow Leopard)

    Thanks a lot! It worked perfectly for me on Mac OSX 10.6.2.