Jump to content

rcarjan

Members
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

About rcarjan

  • Rank
    InsanelyMac Protégé

Contact Methods

  • Skype
    radu.carjan

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Iasi, Romania
  • Interests
    Web Development, Horror movies, rock/metal music.
  1. I understand. Then I will be sticking to linux. Thank you!
  2. Hello, I have recently purchased an Asus Vivobook E200ha. The specs are as follows: CPU: Intel® Cherry Trail Quad-Core Z8300 Processor, 1.84 GHz Memory: OnBoard Memory 2 GB (DDR3L) GPU: Integrated Intel® HD Graphics Storage: 32Gb eMMC Networking: Integrated 802.11 a/b/g/n/ac, Built-in Bluetooth™ V4.1 Display: 11.6" 16:9 HD (1366x768) The laptop came with Windows 10, however I am not really a Windows guy, so I would like to change the OS to something else. So my options are either OSx or linux. My question is, is there any chance I could get OSx to work on it? Are the specs compatible, and if so, is t here any tutorial/explanation on how I could get it to work?(the installation guides I have found were for other systems, especially for different CPUs). I am sorry if this is a newbie question, but this is my first time even considering installing hackintosh on a machine. Thank you in advance.
  3. rcarjan

    Installation problem

    I managed to install it, but there is a problem: It doesn't boot. I start my pc and when it gets to the grey background with a dark grey apple in the middle it just freezes. Anyone have any ide about what I should do?
  4. rcarjan

    Installation problem

    First of all, hello everyone. I'm new to these forums, so I hope I posted this in the right place. Secondly, I have a small problem when trying to install a Mac(hackintosh ) on my PC. So, at first, I wanted to install Snow Leopard ( 10A432 ), but after I downloaded i saw it was for PC's already using Mac. So, I downloaded Kalyway's 10.5.2 AMD / Intel Mac, so I could upgrade to 10.6 later(Followed this guide). The problem is that, after I boot the DVD, and type -v (for verbose mode), an error appears: What could be the problem? And, is there any way to solve this? I think my PC can run it. Here is my configuration: CPU: Intel Core2 Quad Q9400 2.66GHz Box Motherboard: Gigabyte GA-EP45-UD3R Memory: A-DATA 4GB DDR2 800MHz CL5 Gaming Series Dual Channel Kit HDD: 1x Seagate 320GB SATA-II 7200 rpm 16MB Barracuda 7200.11 Graphics card: Sapphire ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 256-bit OS: Microsoft Windows 7 Ultimate Build 7600 64-bits (RTM) (these are the most important, if I missed anything, please tell me) And a CPU-Z validation: clickiez. P.S.: Sorry if my english is bad, I'm not british nor american. P.P.S.: Sorry if there were other threads about this problem, but the search function doesn't seem to be working.
×