Jump to content

graystarr

Members
  • Content count

    21
  • Joined

  • Last visited

About graystarr

  • Rank
    InsanelyMac Protégé

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.sonicprophecy.com

Profile Information

  • Location
    South Ogden, Utah
  1. I have sucessfully upgraded to Yosemite from Mavericks. Works great except I have no sound or wireless. This is on an Asus X53E laptop. lspci shows I have AR 9285 wireless card and Intel High Def audio. Can someone please give me some help?
  2. Hello, I successfully install ML on my Asus X53E laptop. I get everything working. I have to boot from usb created via ###### meathod. I try and install Chameleon and when I boot to it no matter what flags I use I get kernel panic. It seems to be with AppleIntelCPUmanagement. Can someone please help me with this? Thanks
  3. graystarr

    (Ques) can my lappy be hacintoshed?Asus X53E-SX1556D

    At the screen where it says f8 hit f8 then type -v and hit enter. This will boot into verbose mode
  4. graystarr

    [Solved]Help with GeForce 7300 SE?

    On a whim, I decided to install the 10.7.5 combo update and now I have a completely working system! Thanks for your help!
  5. graystarr

    [Solved]Help with GeForce 7300 SE?

    Can you please explIn QE/CI? I guess I dont understand. Installing the kexts isnt all that needs to be done? I really appreciate your knowledge in this. Thanks
  6. graystarr

    [Solved]Help with GeForce 7300 SE?

    I will work on getting one ok it seems the KP is no longer an issue however I am still unable to get a different resolution. Any ideas?
  7. graystarr

    [Solved]Help with GeForce 7300 SE?

    Yes. I installed all the kexts from the link first mentioned. Still cantseemto get any other resolution other than 1024x768. Any other help will be much appreciated. Thanks
  8. graystarr

    [Solved]Help with GeForce 7300 SE?

    ok I must be doing wrong. I tried arch=i386 at boot and same deal 1024x768
  9. graystarr

    [Solved]Help with GeForce 7300 SE?

    Tried that and got the kernel panic. Any other thoughts?
  10. graystarr

    [Solved]Help with GeForce 7300 SE?

    Hello! Machine didnt like the 10.7.5 update from apple. I finally was able to get the data back off the drive and start fresh. Now I am stuck at 1024x768 I have tried a NVDANV40HalG7xxx.kext but it kernel panics I removed all of the NVD* files to be safe so now I am at this stage and really coul use some help. OS = 10.7.2 - iATKOS_L2 Mother Board = Asus Maximus Formula - First Gen Video = GeForce 7300 SE / 7200 GS Please help! Thank you!!!
  11. graystarr

    Update to 10.7.5

    Didnt save my old kexts. I found one that may work however not sure how to accomplish this as I cant get into the GUI. Can anyone help me replacing kexts in Single User Mode?
  12. graystarr

    Update to 10.7.5

    Hello, I had a great running 10.7.4 until last night. I ran the 10.7.5 update and now all I get is a white screen. I have tried all the various flags without luck. Can someone please guide me on this? Thanks,
  13. ok I have installed 10.6 and everytime i try to get it past 10.6.1 the update installs but when I reboot I get nothing but a black screen! I have been trying for weeks now!!! I have searched all thru the forum and google and I cant seem to get it. My video card is pciE Evga 9800 Can someone PLEASE help me? I really need to be atleast to 10.6.3 The PC is a Compaq Presario SR1901WM Thank you!
  14. graystarr

    Help adding a second HD?

    Hello, I am running 10.6.1 from a WD 160 ide drive. I have a dvd rom connected as a slave. I have a maxtor ide drive that I would like to use for time machine. How do I add this to the other ide channel and have osx86 recognize the drive? Can this be done?
  15. graystarr

    Help with GeForce 8400 10.6.1

    Hello, I have a compaq sr1901wm and installed a GeForce 8400 512 video card. Using the EFI studio I select that card and add it to the apple boot plist but now my machine is running exremely slow and the mouse is very very fast can someone please help me?
×