Jump to content

eurisko1

Members
  • Content count

    24
  • Joined

  • Last visited

About eurisko1

  • Rank
    InsanelyMac Protégé

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Spain
  1. Wake Reason: ?

    Thanks bro!!
  2. Wake Reason: ?

    Yes, like a charm!!
  3. Wake Reason: ?

    After update Yosemite to 10.10.2, the system shows the correct wake reason in log again: It must have been a Yosemite bug in 10.10.1
  4. Wake Reason: ?

    OK. Thanks.
  5. Wake Reason: ?

    It is my image and
  6. Wake Reason: ?

    But before log showed XHCI, PWRB, RTC....
  7. Wake Reason: ?

    Hi I have sleep/wake works fine, but always in system log, when I wake up the system I have Wake Reason :?. A time ago, log was fine, but now I don´t know what happen. I think that I haven´t changed anything, at least I don´t remember. Can someone tell me how fix this behavior? Thanks
  8. Installation Guide for 10.10 DP1 - USB

    Thanks for the guíde. Works very fine.
  9. Clover Config

    Clover revision: 2675 in UEFI Motherboard: Gigabyte Z68x-Ud4-B3 Rev.1 CPU: i5-2500K RAM: 16 GB Vendor: ddr3 1600 corsair vengeance blue edition Audio OnBoard: YES Type: ALC889 patched by Toleda-Clover Graphics card1: Asus EN9800gt 1gb vram Graphics card2: Onboard Intel HD 3000 activation method: not enabled. Audio On Graphics Card1: No Mac Model: iMac 12,2 Patched tables: My custom DSDT + custom SSDT <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> <!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd"> <plist version="1.0"> <dict> <key>ACPI</key> <dict> <key>DSDT</key> <dict> <key>Debug</key> <false/> <key>DropOEM_DSM</key> <false/> <key>Fixes</key> <dict> <key>AddDTGP_0001</key> <false/> <key>AddHDMI_8000000</key> <false/> <key>AddIMEI_80000</key> <false/> <key>AddMCHC_0008</key> <false/> <key>AddPNLF_1000000</key> <false/> <key>DeleteUnused_400000</key> <false/> <key>FIX_ACST_4000000</key> <false/> <key>FIX_ADP1_800000</key> <false/> <key>FIX_INTELGFX_100000</key> <false/> <key>FIX_RTC_20000</key> <false/> <key>FIX_S3D_2000000</key> <false/> <key>FakeLPC_0020</key> <false/> <key>FiX_TMR_40000</key> <false/> <key>FiX_WAK_200000</key> <false/> <key>FixAirport_4000</key> <false/> <key>FixDarwin_0002</key> <false/> <key>FixDisplay_0100</key> <false/> <key>FixFirewire_0800</key> <false/> <key>FixHDA_8000</key> <false/> <key>FixHPET_0010</key> <false/> <key>FixIDE_0200</key> <false/> <key>FixIPIC_0040</key> <false/> <key>FixLAN_2000</key> <false/> <key>FixRegions_10000000</key> <true/> <key>FixSATA_0400</key> <false/> <key>FixSBUS_0080</key> <false/> <key>FixShutdown_0004</key> <false/> <key>FixUSB_1000</key> <false/> <key>NewWay_80000000</key> <true/> </dict> <key>Name</key> <string>DSDT.aml</string> <key>ReuseFFFF</key> <false/> </dict> <key>SSDT</key> <dict> <key>DropOem</key> <true/> <key>Generate</key> <dict> <key>CStates</key> <false/> <key>PStates</key> <false/> </dict> </dict> </dict> <key>Boot</key> <dict> <key>Arguments</key> <string>nvda_drv=1</string> <key>DefaultVolume</key> <string>Macintosh HD</string> <key>Legacy</key> <string>PBR</string> <key>Log</key> <false/> <key>Secure</key> <false/> <key>Timeout</key> <integer>0</integer> <key>XMPDetection</key> <string>No</string> </dict> <key>CPU</key> <dict> <key>QPI</key> <integer>0</integer> </dict> <key>Devices</key> <dict> <key>Audio</key> <dict> <key>Inject</key> <string>1</string> </dict> <key>FakeID</key> <dict> <key>ATI</key> <string>0x0</string> <key>IntelGFX</key> <string>0x0</string> <key>LAN</key> <string>0x0</string> <key>NVidia</key> <string>0x0</string> <key>SATA</key> <string>0x0</string> <key>WIFI</key> <string>0x0</string> <key>XHCI</key> <string>0x0</string> </dict> <key>USB</key> <dict> <key>FixOwnership</key> <false/> <key>Inject</key> <false/> </dict> <key>UseIntelHDMI</key> <false/> </dict> <key>DisableDrivers</key> <array> <string>Nothing</string> </array> <key>GUI</key> <dict> <key>Hide</key> <array> <string>xxxxxxxx</string> <string>xxxxxxxx</string> <string>xxxxxxxx</string> <string>xxxxxxxx</string> </array> <key>Language</key> <string>es:0</string> <key>Mouse</key> <dict> <key>Enabled</key> <false/> </dict> <key>Scan</key> <dict> <key>Entries</key> <true/> <key>Legacy</key> <false/> <key>Tool</key> <false/> </dict> <key>Theme</key> <string>black_green</string> </dict> <key>Graphics</key> <dict> <key>Inject</key> <dict> <key>ATI</key> <false/> <key>Intel</key> <false/> <key>NVidia</key> <true/> </dict> <key>LoadVBios</key> <true/> <key>PatchVBios</key> <true/> </dict> <key>KernelAndKextPatches</key> <dict> <key>AppleRTC</key> <false/> <key>KextsToPatch</key> <array> <dict> <key>Comment</key> <string>External icons patch</string> <key>Find</key> <data> RXh0ZXJuYWw= </data> <key>Name</key> <string>AppleAHCIPort</string> <key>Replace</key> <data> SW50ZXJuYWw= </data> </dict> <dict> <key>Comment</key> <string>10.9/AppleHDA/Resources/xml>zml</string> <key>Find</key> <data> eG1sLnps </data> <key>Name</key> <string>AppleHDA</string> <key>Replace</key> <data> em1sLnps </data> </dict> <dict> <key>Comment</key> <string>10.9/AppleHDA/Realtek ALC889</string> <key>Find</key> <data> ixnUEQ== </data> <key>Name</key> <string>AppleHDA</string> <key>Replace</key> <data> iQjsEA== </data> </dict> <dict> <key>Comment</key> <string>Fix_trim</string> <key>Find</key> <data> QVBQTEUgU1NEAA== </data> <key>Name</key> <string>IOAHCIBlockStorage</string> <key>Replace</key> <data> AAAAAAAAAAAAAA== </data> </dict> <dict> <key>Comment</key> <string>Patch_against_assertions</string> <key>Find</key> <data> U291bmQgYXNzZXJ0aW9uIA== </data> <key>Name</key> <string>AppleHDA</string> <key>Replace</key> <data> AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA== </data> </dict> </array> </dict> <key>SMBIOS</key> <dict> <key>BiosReleaseDate</key> <string>01/24/12</string> <key>BiosVendor</key> <string>Apple Inc.</string> <key>BiosVersion</key> <string>IM121.88Z.0047.B1F.1201241648</string> <key>Board-ID</key> <string>Mac-942B59F58194171B</string> <key>BoardManufacturer</key> <string>Apple Inc.</string> <key>BoardSerialNumber</key> <string>xxxxxxxxxxxxx</string> <key>BoardType</key> <integer>10</integer> <key>BoardVersion</key> <string>1.0</string> <key>ChassisAssetTag</key> <string>iMac-Aluminum</string> <key>ChassisManufacturer</key> <string>Apple Inc.</string> <key>ChassisType</key> <integer>13</integer> <key>Family</key> <string>iMac</string> <key>FirmwareFeatures</key> <string>0xc001f537</string> <key>LocationInChassis</key> <string>Part Component</string> <key>Manufacturer</key> <string>Apple Inc.</string> <key>ProductName</key> <string>iMac12,2</string> <key>SerialNumber</key> <string>xxxxxxxxxxx</string> <key>SmUUID</key> <string>F8143210-5766-xxxx-xxxx-xxxxxxxxxxxx</string> <key>Trust</key> <false/> <key>Version</key> <string>1.0</string> </dict> <key>SystemParameters</key> <dict> <key>CustomUUID</key> <string>F8143210-5766-xxxx-xxxx-xxxxxxxxxxx</string> <key>InjectKexts</key> <string>No</string> <key>InjectSystemID</key> <true/> </dict> </dict> </plist>
  10. Clover General discussion

    Take a look this web: http://cloverboot.weebly.com/before-you-start.html
  11. Clover General discussion

    a1k0n I think is <key>KextsToPatch</key> <array> <dict> <key>Find</key> <data>BQMAAAIAAAAwAgAA</data> <key>Name</key> <string>AppleIntelFramebufferCapri</string> <key>Replace</key> <data>BQMAAAIAAAAwAAAA</data> </dict>
  12. Clover General discussion

    One question. I needed boot into recovery partition for repair disk issues and I have seen that I do not graphic acceleration. Is it possible enable it in this partition? I have enable nvidia inject in config-plis Thanks in advance
  13. 10.8.3 iS OuT ..

    Everything is OK here, only this issues: - Needed to replace AppleHDA.kext - Enable TRIM for my ssd
  14. Clover General discussion

    Yes, I have this flag in config.plist. Have you got something else? My graphic section is graphicsinjector=yes and patchvbios=yes only. Another question. Have you changed something else in vbios, or only non native display panel? Could you explain me the steps you followed? EDIT: SOLVED I had videoports=3 in config.plist because my graphic card has 1 dvi, 1 vga and 1 hdmi but I onIy use the dvi port. I have removed this line and now works. Thanks for you answer and thanks to everyone that helps in this project. Merry Christmas and happy holidays!!!
  15. Clover General discussion

    Yes, but I saw just in the boot than the motherboard´s logo is not in full screen, too.... nothing
×