Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

thebiggestn00b

Members
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

About thebiggestn00b

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Graphics Problems Laptop

    I have an Inspiron 6400 with an Intel gma950, but the default display is set to 1024x768. The Graphics kexts are not right, and it stutters on screen saver. Both <key>Kernel Flags</key> <string>"Graphics Mode"="1280�1024�32"</string> and <key>Graphics Mode</key> <string>1280�1024�32</string> do not work. Could Someone please post the correct kexts, or give me some advice?
  2. Dell Inspiron 6400

    bump
  3. Dell Inspiron 6400

    Hey this is one of my first posts, I really hope someone can help me. This is a great forum. I have been trying to install SL on my Dell Inspiron 6400 using a SL DVD I bought from Best Buy Last night. I have followed both of these guides, but both fail. The first guide, http://www.insanelymac.com/forum/index.php...194738&st=0 uses the boot 132 method. SL seems to install fine but it wont boot into the OS after, the verbose out put hangs on ebios error 0x01. The second guide, http://www.insanelymac.com/forum/index.php...188498&st=0 , http://trikks.wordpress.com/2009/09/23/del...leopard-server/ does not work for me either. I am using a leopard VM to complete the steps in the second guide, but when I try to install SL via the VM the installation fails. I have followed each guide at least 5 times each spending most of today, and a good part of last night looking for answers. I really would appreciate some insight, and help. Thank you.
  4. Hey Thanks for the guide but unfortunately it does work for me. After installing snow leopard it wont boot into the OS it just hangs on the apple loading, all I am trying to do is install SL on my inspiron 6400. I have tried maybe 10 times using various guides. Nothing seems to work. I tried this guide too but it fails to install SL from my hackintosh vm, there is an error when installing. http://trikks.wordpress.com/2009/09/23/del...leopard-server/ If anyone has any ideas, help or other guides, please help me. specs Inspiron 6400 gma 945 wlan dell 1390 cpu 1.6 duo forget the model
×