Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

bridger

Members
  • Content count

    2
  • Joined

  • Last visited

About bridger

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Good afternoon. I see from your post that you have just about the same setup as mine. Can I ask you how you are able to dual boot? It looks like you have just one drive. Did you format the drive as MBR or Guid, and then the respective partitions in guid and fat32? I have two drives, each one dedicated to their respective OS's, and whenever I run Mac OS with the windows drive plugged in, it ruins my Mac install, or I should say the bootloader. Without the windows drive connected the mac side runs beautifully. Let me know your thoughts if I may. Thanks, MikeD
  2. Thank you very much for all your work. I am a noobie and thanks to you I have my first install of OSX! It is wonderful. One question though. Occasionally, the computer boots up very slowly from the hard drive and once loaded, the OSX 10.6 runs very slowly. I can take up to a minute for safari to open. I have window 7 on it's own hard drive and there are no issues. I leave the window drive disconnected when running OSX. Any idea what is causing this and maybe a remedy? Thanks in advance, Mike D
×