Jump to content
InsanelyMac Forum

c0a0m0

Members
  • Content count

    18
  • Joined

  • Last visited

About c0a0m0

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Thanks Trentburns, I forget how much USB2 has supplanted Firewire. I was able to boot the MacBook Pro 13" Geforce 320M from a Rosewill USB/eSata 2.5" enclosure with 10.6 installed on it connected via USB2. I still can't get the MacBook Pro to boot from the Macally 3.5" and 2.5" external HD enclosures even with USB2. I'll try reinstalling OSX 10.6 on them via USB2 and see if they boot with a install off of USB2 as opposed to Firewire. Maybe it's some Macally with Apple issue? Whatever. Not that important. At least some success. Thanks again, you were a big help. Take care all.
  2. Hi, I finally upgraded from a Titanium PowerBook G4 to a MacBook Pro 13" with GeForce 320M. Pretty nice, a few issues but overall great. I used to be able to boot my old PowerPC Powerbooks from external firewire drives if needed. I can't seem to do that with this new MacBook Pro. Does anyone know if Apple turned off that option with SnowLeopard or on these new Macbook Pros? I can access the drive (a Macally 3.5 SATA FW400/USB 2.0 external enclosure) with the drive but I can't boot from it with 10.6.3 installed on it. Maybe my firewire 400 to 800 adapter cable is faulty? Or the enclosure? Or the MacBook Pro itself? Any ideas? Thanks for your help.
  3. Thanks in advance everyone. I partitioned a Macbook White 2GHZ Nvidia 9400M with Bootcamp, 12GB for Windows XP. Was getting nowhere with the install and stopped. Now I want to go back to OSX 10.5.6 and it's gone. OSX doesn't show up in Disk Utility from Macbook system install DVD. XP installer still sees the partition I created but it sees it as 130000k or there abouts. Would iDefrag put it back together or make it more unreadable? Thanks for any help.
×