Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About KoPanda

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. I have a drive running 10.6.4 well before and I used to boot with it. A week ago, I installed Windows 7 on another clean harddrive. After that, I can't boot back with my Snow Leopard drive. I tried installing Chameleon again and [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] from tonyosx but both failed to make my SL drive boot again. I now have to boot up my machine with tonyosx's [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] and select the SL drive. I forgot what I else have done, I even can't boot with my Win7 drive. It says "BOOTMGR is missing". Can't even boot with [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url]. Anyone got a clue? What I have to do to make both drive bootable again and run their OS correspondingly? Thank you!
  2. The NVIDIA 9500GT Thread

    What if my 9500GT is 256MB but not 512MB or 1G? What should I do to make it work under 10.6.2? Thanks to this post!
  3. The NVIDIA 9500GT Thread

    Thanks Mrx33!!! My XFX 9500 GT 256MB works perfectly now!
  4. Hi there, I finally installed 10.4.6 to my PATA harddrive and the OSX boot sucessfully. But the sound card and network card are not working properly. My mobo is Magic-pro P6N-SLi with nforce 570 Intel version. Wanna know if any bro has made them work sucessfully. Cheers, KoPanda
  5. It just keeps rebooting without showing anything.
  6. As I understand that I can't install OSX on an SATA drive with nforce 570, I tried to install it on my PATA drive. But it doesn't boot into the installation after I use the OSX DVD to boot up the machine. My mobo is Magic-pro p6N-sli with core2 duo E6300. Any solutions? Thanks!
  7. I've just installed my old 15GB PATA harddrive in the computer but I still can't install osx there. Still have kernel panic when the virtual machine startup. Any clues?
  8. nForce570 problems?

    Which drive did you install your OSX? My motherboard is nForce 570 SLi chipset too and I can't install OSX on my SATA harddrive. Did you install it to your PATA harddrive?
  9. Hi, I've got my new PC with the following setups and wanna install OSX on it but failed. Magic-pro P6N-SLi (nforce 570 SLi Intel version) Intel Core2 Duo (E6300) WD 250GB SATA2 Harddrive Does anybody try installing OSX with the 570 chipset? I got kernel stack panic on native installation and vmware. Any suggestions on this? Thanks! Kwun.