Jump to content

dtkenmo

Just Joined
  • Content count

    1
  • Joined

  • Last visited

About dtkenmo

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. [GUIDE] QE/CI with ATI Radeon 2400XT 0x94c1

    I've been struggling with my HD2400Pro for some time now. Now, I have hardware that has been problematic. I had been using using this graphic card on another motherboard under a Zephyroth 10.5.2 install and it worked flawlessly... but then the mobo's SATA controller mysteriously stopped working & I replaced the mobo with what I have now. And my Zephyroth install didn't work properly with it and reinstall attempts failed with various panics & other problems. I decided to go with a more up to date distro and tried a number of 10.5.x but had trouble with all of them until finally tried iDeneb 1.4 10.5.6 and everything worked... except the HD2400 Well I learned a lot trying to get that going. The best I could get was the "blank blue screen with pointer" problem where, after wake from sleep, I'd get the full desktop, but at the wrong resolution. Upon opening the display preferences, it would briefly flash to some other resolution, then the display would mess up And I'd have to hit option-command-eject to restart the system. I then skipped release 1.5.1 & went to iDeneb 1.6 10.5.8 where I learned a whole bunch about different kernels as the default would panic at boot on the CD. AnV turned ot to be the most stable for me but still no joy w/HD2400. I tried a number of fixes I found in my researches but still no luck. Now I just tried following this guide (very clear step by step guide, good one, Georgio!) and now I get scrambled video when it comes up. I can get it up in safe mode but of course only 1024x768 etc. The scrambled looks kinda cool though though : So I have restored to the previous state of no kext loaded and continue to search for a solution...
×