Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About Sasan

  • Rank
    InsanelyMac Protégé

Profile Information

  • Gender
  • Location
    Indianapolis, Indiana
  1. Dell XPS 8930 Resource Extravaganza!

    Hey, Thanks for your very informative post on installing OS X on Dell 8390. Did you find any solution for the Wifi? Thanks.
  2. So If some one kindly upload these files rest of users can try out on their ATI Cards with these new drivers!
  3. Can someone who has LION, please upload ATIFrameBuffer.kext ATISupport.kext and all ATIXXXXController.kext from LION to somewhere for testing in Snow Leopard? greatly appreciated.
  4. fermi/gtx 480/gtx 470

    update to 10.6.5 and re-do the steps!!
  5. fermi/gtx 480/gtx 470

    Yep, works with SleepEnabler.
  6. fermi/gtx 480/gtx 470

    AppleTyMCEDriver.kext is needed for i7 CPU type so it must be deleted for rest of CPUs to prevent Kernel Panic. I dont use sleep functionality and dont know whether it works or not after editing the kext.
  7. fermi/gtx 480/gtx 470

    Finally I could get rid of lags and non-smooth UI on my EP45T-UD3LR with Nvidia GT430 : The default MacPro for P45 boards is MacPro 3,1 which doesn't load AppleGraphicsPowerManagement.kext and it is a common sense that MacPro3,1 runs on full performance, IT IS a WRONG BELIEF. What I have done to get rid of lags: 1- put a valid MacPro4,1 smbios ( you can grab it from tony [url=&quot;http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/&quot;]#####[/url]) in Extra folder. 2- delete AppleTyMCEDriver.kext from S/L/E 3- edit the info.plist of AppleGraphicsPowerManagement.kext and edit the deviceid for GT430 under the MacPro4,1. <key>Vendor10deDevice0de1</key> <dict> <key>Heuristic</key> <dict> <key>ID</key> <integer>0</integer> <key>IdleInterval</key> <integer>250</integer> <key>SensorOption</key> <integer>1</integer> <key>SensorSampleRate</key> <integer>4</integer> <key>TargetCount</key> <integer>5</integer> <key>Threshold_High</key> <array> <integer>93</integer> <integer>93</integer> <integer>93</integer> <integer>100</integer> </array> <key>Threshold_Low</key> <array> <integer>0</integer> <integer>97</integer> <integer>97</integer> <integer>97</integer> </array> </dict> 4- run the kext utility and restart. Now you will have smooth UI and no lag at all. Here is the Cinebench score:
  8. DSDT Auto-Patcher

    Hi Mald0n and thanks for helping out people here... Is it possible to patch my EP45T-UD3LR with ICH10R ? it is ICH10R not ICH10. DSDT.zip
  9. fermi/gtx 480/gtx 470

    Well, according to this thread: 1- Install Nvidia Fermi Official Drivers for mac 2- Install Latest Chameleon RC5 3- GE=Y in boot.plist 4- for solving performance issues u should edit AppleGraphicPowerManagement if ur system is something other than MacPro3,1.
  10. fermi/gtx 480/gtx 470

    Yeah u may give it a try since its ID is found in the latest Chameleon release (local language: (be emtehanesh miarze!!!!))
  11. fermi/gtx 480/gtx 470

    Where is this option? I cannot locate it in Displays Pref....
  12. fermi/gtx 480/gtx 470

    The UI and transitions problem is common among all GT 430 with no fix yet... so u r not alone. about cinebench result i could get 22-23 fps which is fair in my opinion.
  13. I have ASUS Nvidia GT430, I can confirm that GT430 can work with Nvidia Official fermi driver via customized Chameleon with GE=Y; The only issue is (No smooth transitions) and UI works with lag. If the above issue is solved then it can be a fully compatible GPU with OS X.
  14. Hi Ifabio In the latest version which u have added GT 430 to GraphicsEnabler it detects the 512 mb memory for it, however it is 1024 mb... I think you can consider this as bug.
  15. DSDT Auto-Patcher

    Thank you very very much for ur fast reply and applying all fixes....