Jump to content

prcmelo

Members
  • Content count

    107
  • Joined

  • Last visited

About prcmelo

  • Rank
    InsanelyMac Geek

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Rio de Janeiro
  1. prcmelo

    usb 3.0s?

    Thank you guys! I'll check it later when in home!!!!
  2. prcmelo

    usb 3.0s?

    I lost my USB External drive after updating to 10.13.4. I wonder if something has changed in clover patch. I'm sending some Clover screenshot and my Clover Config in case someone can help me. Thanks!!!! PS. MaLd0n, nice to see you again here!!!! config.zip
  3. Anyone have been try to use MacMini as SMBIOS? My hack is working without any thyrd party app. Could worth to have a look...
  4. prcmelo

    macOS Sierra 10.12.4 is out ...

    Nice! Bookmarked!!!
  5. I'm not sure, but I think that using a MacMini7,1 SMBIOS also works... I was using MacPro6,1and changing to MacMini stopped the flickering after uninstalling SwitchResX... if anyone wanna try...
  6. prcmelo

    macOS Sierra 10.12.4 is out ...

    Thank you Maldon! It works! I'm not sure, but I think that using a MacMini7,1 SMBIOS also works... I was using MacPro6,1and changing to MacMini stopped the flickering after uninstalling SwitchResX... if anyone wanna try...
  7. prcmelo

    macOS Sierra 10.12.4 is out ...

    Maldon! Nice to see you again!!! That "fix" is possible only with thyrd party software? No clover or terminal fix? By the way, how are you!? Everything ok!?
  8. No clover patch for that? Or a terminal fix?
  9. prcmelo

    macOS Sierra 10.12.4 is out ...

    With 10.12.4 I have screen flick (alternating colors) with my AMD 6870... anyone knows a fix?
  10. prcmelo

    Clover General discussion

    Thank you, Slice!!!! But I'm not sure... It started to happen from nothing... One day I started my Hack and it become to act like that... I never touched anything in config or even at the bios... and that config was working normal to me for the last years... strange...
  11. prcmelo

    Clover General discussion

    Greetings from Rio!!!! Since last week clover increased the boot time around 30 / 40 secs. I did not change anything, using 3911... updated to 3949, and the same 30 secs more in boot. Sometimes it stops at "HID: Legacy shim 2"... or "Setting BTCoex Config"... or something like "txpktpend"... it's totaly aleatory... If someone can have a look at my Boot.log I would appreciate! bootlog.log.zip
  12. I don't know if my Clover has a problem with Kext To Patch, or if something in USB, in 10.12 DP2 has changed, because the last patch is not working...
  13. prcmelo

    [pre-releases] macOS Sierra

    I can't get it to work... Using Clover r3589, kexts in S/L/E or in 10.12 folder... not working... It stops at busy timeout[0], (60s), kextd wait(0): 'AppleACPICPU' (and many others...... ) EDIT: Oops... My mistake... I forgot to check "LOAD KEXTS" in Clover Configurator. Now is working, but I don't know if my Clover has a problem with Kext To Patch, or if something in USB has changed, because my previous Patch it's not working for my USB3...
  14. prcmelo

    [pre-releases] macOS Sierra

    Thanks, Slice. Working together with wardoctor post... BOOTX64.efi.zip http://www.insanelymac.com/forum/index.php?app=core&module=attach&section=attach&attach_id=188256 But I found DP2 slow as a Minardi without the 4 weels EDIT: Kext To Patch is not working...
  15. prcmelo

    [pre-releases] macOS Sierra

    Black Screen in DP2 busy timeout[0], (60s), kextd wait(0): 'AppleACPICPU' After that, the screen is ON, but black, also with FAKESMC in S/L/E
×