Jump to content
InsanelyMac Forum

Carolbeauty

Just Joined
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

About Carolbeauty

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Hi to everybody!!! I'm a completely new Mac clumsy user!!! (too much Windows I supose) . I got a 10.45 in a PC Intel P4 3.0Ghz 1Gb RAM with 2 HD. I installed 3 OS: XP, Mac and Suse 10. The problem is that I have no sound in Mac. In Preferences/Sound, I can see that the volume bar is deactivated and the system does not recognize any sound imput or output. My soundcard is a C-media AC97. I tried to follow some tips found in the forums with no results. Mac doesn't find my Ethernet card at all (Giga-byte SiS900 PCI Fast Ethernet). But it is less important because I can navigate through Linux. But sound is essential for me because I work with music composition. Please, help me!!! PS: I could install a SoundBlaster Live instead. Would Mac be able to recognize it? Thank you everybody and sorry for my poor english. A big hug to all of you from Spain.
  2. Carolbeauty

    C-media AC97 unrecognized!

    Hi to everybody!!! I'm a completely new Mac clumsy user!!! (too much Windows I supose) . I got a 10.45 in a PC Intel P4 3.0Ghz 1Gb RAM with 2 HD. I installed 3 OS: XP, Mac and Suse 10. The problem is that I have no sound in Mac. In Preferences/Sound, I can see that the volume bar is deactivated and the system does not recognize any sound imput or output. My soundcard is a C-media AC97. I tried to follow some tips found in the forum with no results. Mac doesn't find my Ethernet card at all (Giga-byte SiS900 PCI Fast Ethernet). But it is less important because I can navigate with Linux. But sound is essential for me because I work with music composition. Please, help me!!! PS: I could install a SoundBlaster Live instead. Would Mac be able to recognize it? Thank you everybody and sorry for my poor english. A big hug to all of you from Spain.
  3. Carolbeauty

    Como obtener sonido con C-media ac97?

    Hola a todos!!! Soy completamente nueva el tema de Mac. (mucho windows nos vuelve gilipollas) . Tengo un 1.0.45 en un PC Intel P4 3.0GHz 1Gb RAM con 2 HD de 80 Gb cada uno. Tengo 3 OS: XP, Suse 10 y Mac. El problema es que no consigo obtener sonido alguno en Mac. En Preferencias/Sonido, veo que la barra de volumen esta desactivada y no me reconoce ningun dispositivo de entrada ni de salida de audio. Mi tarjeta de audio es una C-media AC97. He probado algunos de los consejos de los foros sin resultado. Seguro porque soy muy torpe!! Tampoco consigo hacer que mac reconozca mi tarjeta de red: Giga-byte SiS900 PCI Fast Ethernet. Pero eso ya me preocupa menos pues puedo navegar con Linux. Pero el sonido para mi es fundamental pues trabajo com musica (composicion) y, obviamente, necesito que el sonido funcione. Si hubiese alguna alma caritativa que me pueda aconsejar en esto estaria muy, pero que muy agradecida!!! PD: Tengo la posibilidad de instalar una SoundBlaster Live (de las antiguas), funcionaria? Como? Saludos a todos!!!
  4. Carolbeauty

    IONetworkingFamily.kext from 10.4.3

    Need it too!!!! Please, send to carolbeauty1971@yahoo.es Thanks!!! Gracias!!!
×