Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


Just Joined
  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About losay

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. can you clarify? when i open my System.kext it has a folder called Plugins, and 2 files called Info.plist and version.plist , i opened the version.plist, it says , <key>BuildVersion</key> <string>1</string> <key>CFBundleVersionString</key> <string>8.9.1</string> <--- is this the kernel version? what should i do next?
  2. Hello, I just Updated my IBM r50e with hackintosh 10.4.8 to 10.4.9 using this tutorial.. my IBM has a working WIFI and a LAN. Intel WIRELESS/PRO 2200BG - working but slow connection Intel Pro/100 VE - working thanks Dr. Hurt. here is my Screenshot edit: but i cant run dmg files. .. i will post my update if ever i can solve it..
  3. Intel PRO/100 VE NIC

    Thank you so much caladan1810, i'v been configuring my Info.plist, formatting OS X , ang reinstalling my Windows, just to see the Device Number. even i tried to set my 0x103d8068, or 0x103D8086, still nothin happen, but when i tried your patch. it enables my Built-IN LAN. Thanks to you man.. PS. if you can try to Figure out Intel Pro/Wireless 2200 BG. it'll be a great help to us. Thank again caladan1810.