Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

  • Days Won


Kynyo last won the day on June 13 2017

Kynyo had the most liked content!

About Kynyo

  • Rank
    InsanelyMac Legend

Profile Information

  • Gender
  1. Try this tut to see if it works!
  2. Well, that suc*s. Thats being said, we may sooner or later switch to AMD/ATI.
  3. Try to install driver .161 with latest nvidiagraphicsfixup 1.2.3 which has been updated two days ago. Im using GTX 1060 and i dont have UI lag anymore and webGL its working good.
  4. Clover General discussion

    At clover boot menu use F11 to reset nvram.
  5. Guess that "NvidiaGraphicsFixup" needs an update. I got major KPs with 10.13.4 and NvidiaWebdriver. After removal of NvidiaGraphicsFixup.kext it's all good!
  6. If you want to use .159 install it using this app. After installation don't restart and use this script to patch driver with system build acordingly.
  7. That randmom loops or KP are related to DSDT. If you use custom one you may revise it.
  8. After installation of driver don't restart and use NVWeb_Patcher script to patch OS build accordingly.
  9. Download NvidiaWebDriverUpdater.app over InsanelyMac Downloads section and check for updates then select build 17D2102 and .159 it will appear.
  10. Try Imac Pro SMBIOS with .159 using NvidiaWebDriverUpdater.app
  11. Thats nice Im on iMac 14,2 with .159
  12. Fabio which driver .158 or .159?