Jump to content
InsanelyMac Forum

Abercrombi3

Members
  • Content count

    52
  • Joined

  • Last visited

About Abercrombi3

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Abercrombi3

    Getting Mac up and Running

    cmon people! help us out here!
  2. Abercrombi3

    Getting Mac up and Running

    hey guys, just wondering if theirs any complications with the following system running osx Intel Q6600 4gb (2x2gb) Ram Asus P5N32-E SLI 2x 9600GT SLI any tips ?
  3. Abercrombi3

    New System! Help Me Get Hackintosh!

    so whats the chance i will get hackingtosh working?
  4. Abercrombi3

    New System! Help Me Get Hackintosh!

    this is the text i get before the computer restarts again: Darwin/x86 boot v5.0.132 4095MB memory VESA v3.0 14MB (NVIDIA) Loading Darwin/x86 EFI enhanced booyloader build: ToH Using SMBIOS table found at 0x000f0ce0 Using ACPI RSDP revision 0 found at 0x000f65c0 Starting Darwin/x86 then it restarts.. please can ANYONE help?
  5. hey guys just got myself a shiny new system that looks alittle something like this: e8400 cpu Gigabyte N650SLI-DS4L 4gb Ram 2x 9600GT graphics cards in SLI and the rest is pritty irrelevent. now. ive tryed installing leopard 10.5.1 that i had here and all installs fine etc. but then on the first boot every time, before it gets to the grey apple screen and after darwin bootloader about 4 lines come up (something about HFS+ partition if i can recall) these lines apear for about a second and then the computer reboots and it does this in a endless cycle, obviously being the idiot i am, i didn't check if the system would be OS X compatible but is their any chance i can get os x up and running? (ive tryed -v -x to no avail.)
  6. Abercrombi3

    best way from 10.4.6 to 10.4.9

    lmaOo how about JAS 10.4.6 -> Kiko 4.8 update with no new kernal then 4.9??
  7. Abercrombi3

    10.4.8 usb not working

    did u select the usb fix in the install? if so u need to reformat and NOT select it alternatively u can try install them through http://developer.apple.com/hardwaredrivers...d/usbdebug.html when you open the dmg select the NON log one
  8. Abercrombi3

    best way from 10.4.6 to 10.4.9

    i would also like to know this can anyone help?
  9. Abercrombi3

    10.4.9 Updater Results (Loki.10.4.9)

    hey people really sorry but im a n00b here, i had troubles with 10.4.8 last time i installed it on my dell 6400/e1505 no usb (with fix or without fix), no ethernet working out of the box, etc etc. is it still best to install 10.4.8 rather then 10.4.6 (pritty much everything but wireless and 2x cpu work out of the box) and then update to 10.4.9?? also when i install the update is the kernal updated automaticly? is their some sort of step by step guide? so sorry again
  10. Abercrombi3

    Wireless ASUS WL-167g HELP!

    hey people purchased a new WL-167G wireless module, re-installed 10.4.6 JaS, and have tryed both the ralink and official asus drivers with no luck, the wireless utility that comes with the drivers tells me its "Disconnected" and doesn't find my wireless network when i search, also i went into the mac network utility and it discovered a new "ethernet" port which im assuming is the usb drive but it cannot find a ip and thinks theres no cable in there :'( HELLPP!!! edit: re-installed 10.4.6 with and installed the drivers from the ASUS site, now when it wants to (after i disconnect/reconnect it about 5 times) it will show my network and when i try to connect it, it disapears please help!!
  11. Abercrombi3

    ASUS WL-167G HELP!

    re-installed 10.4.6 with no luck SOME ONE PLEASSEEE HELLPP!!!
  12. Abercrombi3

    ASUS WL-167G HELP!

    anyone?! these are known to work but why is mine not?! i upgraded to 10.4.8 using kiko's update thus no new kernal (my usb, ethernet stop working when i use JaS 10.4.8 re-pack...)
  13. hey people purchased a new WL-167G wireless module, re-installed 10.4.6 JaS, and have tryed both the ralink and official asus drivers with no luck, the wireless utility that comes with the drivers tells me its "Disconnected" and doesn't find my wireless network when i search, also i went into the mac network utility and it discovered a new "ethernet" port which im assuming is the usb drive but it cannot find a ip and thinks theres no cable in there :'( HELLPP!!!
  14. Abercrombi3

    boot problem - you need to restart your computer

    anyone? i installed shape shifter now and it wont even let me in via. -v it pauses at the "loading logon" or something like that text. please help!!
  15. Abercrombi3

    boot problem - you need to restart your computer

    i can get in using -v or -x but not just normaly
×