Jump to content
InsanelyMac Forum

anb.82

Members
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

About anb.82

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  • Birthday 10/08/1982

Profile Information

  • Gender
    Female
  1. Hola a todos. He estado intentando instalar iAtkos L2 en mi equipo, pero no he conseguido lograrlo. Mi configuración es: Asus P5LD2-SE Intel Core 2 Duo - 2,67Ghz - 533Mhz 3.5 GB DDR2 GeForce 8400 GS - 512 DDR3 750 GB SATA 3 Cada vez que intento bootear la instalación, lee el DVD correctamente sólo hasta la primer pantalla con el logo de Mac (pantalla gris). Cuando inicio en modo -v o -v -f sigo con el mismo problema y es esto lo que puedo ver: Luego de esto la pantalla se pone negra y no pasa nada. He probado también con iAtkos L1 y me sucede algo similar. Sin embargo no he tenido problemas para usa Snow Leopard. ¿Cuál creen que puede ser el problema? Muchas gracias. Saludos.
  2. Hello everyone. I've been trying to install iAtkos L2 on my computer but I can't make it work. Everytime I try to install L2 on my computer the DVD (or USB) won't boot. It always get stuck at this: And then nothing else happens. I used to have Snow Leopard fully functional but now I would like to upgrade to Lion. Do you have any tips to give me on how to go through this? Do I need to set up my BIOS any special way? I've already tried by downloading different ISO files, but I keep having the same issue. My configuration is: Asus P5LD2-SE Intel Core 2 Duo - 2,67Ghz - 533Mhz 3.5 GB DDR2 GeForce 8400 GS - 512 DDR3 750 GB SATA 3 Hope you can help me. Thanks!
  3. anb.82

    Can't install iAtkos V7

    still can't isntall iatkis v7... any suggestions?? thanks!!
  4. anb.82

    Can't install iAtkos V7

    i'll try and tell you how it's booting. thanks!!
  5. Hello I've got iAtkos v4 running on my computer and I would like to update it to iAtkos v7. I've installed the software and everything went Ok untill the system tries to start. First the computer stopped at the grey screen (the one with the Apple logo on it) and after several tries, with several different configurations, the computer stopped at the same screen but this time appears to be loading something but it doesn't do anything else. My hardware is: Mother ASUS p5ld2 SE ACPI Intel Pentium Dual Core 2.68 GHz 1.5 GB DDR2 NVIDIA GeForce 6200 LE 250Gb SATA And my questions is: which options do you guys recommend for my system to work? Because I've tried a lot of different configurations and nothing seems to work... Thank you very much!!
×