Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Unknown©

Members
  • Content count

    24
  • Joined

  • Last visited

About Unknown©

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  • Birthday 05/31/1985

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Location
    England.
  1. Biostar Intel P45 TP45 HP

    Anybody have any ideas?
  2. Hi having trouble with the below system, Biostar Intel P45 TP45 HP Motherboard, Intel Pentium DC E2200 @ 3GHz, Crucial Ballistix 2GB DDR800, Nvida 8400GS 512MB Super, 250GB WD HDD Sony 20X DVDRW I can install Leopard the 10.5.2 Version fine but on reboot I get the apple screen that is froze, I have reinstalled a few times but it fails upon reboot at the same apple screen, anybody know of any hardware problems with the above and any tips etc to get it to work? Thanks
  3. CINEBENCH

    I'm not too sure tbh, your right they both dont add up I'll re-run it.
  4. CINEBENCH

    CINEBENCH R10 **************************************************** Tester : Unknown Processor : Core 2 Quad Extreme QX6700 MHz : 3.6GHz Number of CPUs : 4 Operating System : OS X 32 BIT 10.4.9 Graphics Card : NVIDIA GeForce 7300 GT OpenGL Engine Resolution : <> Color Depth : <> **************************************************** Rendering (Single CPU): 3587 CB-CPU Rendering (Multiple CPU): 13256 CB-CPU Multiprocessor Speedup: 3.42 Shading (OpenGL Standard) : 2649 CB-GFX ****************************************************
  5. My call with Apple Support

    lol good work but the quy phoning has the campest voice ever pmsl
  6. InsanelyHacked!

    Welcome Back Can I just say the UK server rocks
  7. **UK** MSI-945GM2 + P4/HT 630 @3.0Ghz F/S

    Right guys the Ebay auction has only 4hrs left, pm me for the link to the auction or reply below for offers.
  8. Hey all Im selling my MSI 945GM2 Motherboard & Intel P4/HT 630 @ 3.0Ghz + Foxconn Heatsink & Fan, Basically the same items in my sig. All are fully compatable with OSX86 It has onboard GMA950 all the specs can be viewed here http://processorfinder.intel.com/Details.a...7Z9&OrdCode and http://msicomputer.co.uk/products.aspx?product_id=703701 Any more info needed just give us a shout Link to OSX Screen Shots. http://forum.insanelymac.com/index.php?sho...c=29777&hl=
  9. ALC 880 With 10.4.8?

    Thanks for the info elviejo Ive just read through the whole thread and downloaded the AppleHDA.Kext from 10.4.3 changed the values, repaired disk etc.. only to find out when I restart a kernal panic screen pops up Something about 4 potential stacks? (I cant post a screeny sorry my cameras battery is flat Begining to think I should of stayed in 10.4.7 as all my hardware was set-up with no problems at all!!
  10. ALC 880 With 10.4.8?

    Hi Ramjet, and thanks for the prompt reply Yep I tried the both methods you suggested, I installed the Azaila package and followed the steps and rebooted, once rebooted Azaila complained it wasnt configured correctly, I have tryed this method a few times but to no avail. Regarding the AppleHDA project I stumbled on that during my search and installed the AppleHDA V0.2A package and followed the guides, this also dosent work, Once again Rammjet thanks,
  11. Hey Guys I cannot get my ALC880 audio working with 10.4.8, I used the same method as I did to get it working under 10.4.7 but it dosent work, I have searched etc and no matter what method I try it simply dosesnt work!! This is a fresh install of Jas 10.4.8 DVD, As you can see in my sig all my hardware is fully supported under 10.4.7 Anybody have any methods to get this working? Id be 100% gratefull.
  12. Hey Guys, Im looking for anybody that has got there Powercooler 256Mb X800GTO PCI-E Graphics card fully working with CI/QE under OSX. Device ID 554f. At the moment im using the onboard GMA950 with no problems what so ever, but am missing using my vid card so much as im using OSX as my main OS. I have tried all the various fixes out there for 2 solid days but none seem to work, So if your reading this and have the above card please please post your soloution. Ill look forward to the replys. Nigel.
  13. why do i have trouble installing ?

    Hi ronikondo and welcome to the insanley mac forums.. Yes that image is ok, I would suggest searching for Jas on a popular torrent site and download the 10.4.7 image it has much more on the DVD than most, If you use nero or any other popular burning software there should be a option to "Burn Image File" Regards.
  14. Hi Kris, Its just a case of following these simple steps posted on this thread http://forum.insanelymac.com/index.php?showtopic=5064 Hope its works ok, Nigel.
  15. @Neospy thanks for the welcome, its just a still desktop background I just searched for Mac widescreen wallpaper in google and there it was.. @Justbrowsing every function of osx works perfect, the spotlight is awsome much much quicker than the windows equilivent. I havent found an app that doesnt function yet! Touch wood lol.. Regards.
×