Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Nathan Deamer

  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About Nathan Deamer

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Does AutoSleep work for anyone? I'm sure it used to work when I first installed SL but it hasn't worked recently.... Edit: Found the issue, my 1tb haddrive with Windows 7 and Ubuntu....
  2. DSDT Auto-Patcher

    Thank you for your help! - Will you be updating your DSDT autopatcher with the changes incase I loose the dsdt.aml? I have an old 7300GT somewhere and a PCI MX4000 - Might try and get that working instead!
  3. DSDT Auto-Patcher

    Thanks Guess it doesn't work in x86_64?
  4. DSDT Auto-Patcher

    Oh ok, thanks Video isn't working... Can't change resolution. GraphicsEnabler=Yes From System profiler: Vendor: Intel (0x8086) Device ID 0x2772 Revision ID 0x0002 Kernal Extension Info: No Kext Loaded
  5. DSDT Auto-Patcher

    Sleep not working for last dsdt. (Graphics related?) Also, Lizard.app - puts forceHPET - should be ForceHPET?
  6. DSDT Auto-Patcher

    That worked, but sleep is not working. Mouse cursor disappears, but screen stays on. Possibly caused by Intel 950 graphics card? Can't change graphics resolution.
  7. DSDT Auto-Patcher

    I have...... But still get the error. <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> <!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd"> <plist version="1.0"> <dict> <key>EthernetBuiltIn</key> <string>Yes</string> <key>GenerateCStates</key> <string>Yes</string> <key>GeneratePStates</key> <string>Yes</string> <key>GraphicsEnabler</key> <string>Yes</string> <key>Instant Menu</key> <string>Yes</string> <key>Kernel</key> <string>mach_kernel</string> <key>Kernel Flags</key> <string>arch=i386</string> <key>Legacy Logo</key> <string>Yes</string> <key>ForceHPET</key> <string>Yes</string> </dict> </plist>
  8. DSDT Auto-Patcher

    dsdt.aml for P5L-VM 1394 dsdt.aml.zip
  9. DSDT Auto-Patcher

    P5L-VM 1394 - Can't get the DSDT working. "No HPETS available." I've added ForceHPET=Yes to com.apple.Boot.plist Help?
  10. Thanks for the reply. Will update to F11b later. Working perfectly except I cant get WOL working - but might just have to live without this.
  11. For anyone that doesn't have a spare USB header on the motherboard: 1. Get a normal USB A to B Cable. 2. Cut the end off and strip to get access to Red, White, Green and Blue cables. Working fine for me. I then ran the cable through the computer and behind one of the CD/DVD plastic blanking plates.
  12. Thanks for the reply. Yep, thats correct. Posts, then goes to AHCI screen and detects drives. I have 4 drives connected 1 x 74Gb SATA I (OLD) WD Raptor 2 x 2TB SATA III 1 x Pioneer DVDRW Wonder if my old WD raptor is slowing things down. Will try disabling the sata ports in bios (is this possible) or try drive be drive, and if it doesn't speed up, just live with it Thanks
  13. Bump - Is this my setup / bios settings? Or do you all get this issue?
  14. Update on WOL. Works if I DON'T use Lnx2Mac's Realtek driver. Not really sure if I need bonjour support - because I dont really understand what it is currently, lol.
  15. Hi, Just installed Snow Leopard on this board, but having a few issues. 1. When I start up, the board takes 10 seconds to do some ??ACHI stuff?? everytime I boot. Is there anyway to stop this? 2. Wake on Lan - does anyone have WOL working on this board? Put the computer to sleep, then send a magic packet - and nothing Thanks