Jump to content

bbeepp

Members
  • Content count

    214
  • Joined

  • Last visited

About bbeepp

  • Rank
    InsanelyMac Geek
  • Birthday 12/16/1973

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Poland
  1. You need to fill in information about ram sticks in smbios section in clover config file. This will help you continue with installation.
  2. Cool OctaneBench result! For Blender you need to setup tiles to 480x270. I will be much faster. Check in preferences if all GPU are enabled for rendering. Mine two GTX 980Ti render the BMW benchmark scene in 29 seconds.
  3. Cool, waiting for the results
  4. Graphic artifacts on 980 Ti

    Yes... this is common issue. Looks like drivers memory problem or something else. It often occurs when GPU memory gets overloaded.
  5. How’s the stablity of the system with 4 GPU’s? Have you tried any rendering benchmarks like Octane bench or some Blender Cycles benchmarks?
  6. Try this one: https://render.otoy.com/octanebench/
  7. GTX 970 Dual monitor on Sierra fails

    Have you tried IMac smbios 14.2?
  8. You are right!
  9. ASMedia USB3

    This works great on Asus P8Z68-V Pro/Gen3 Tested on OS X 10.11.6
  10. Asus Unlocked \ Updated Bios Repository

    Hi Daniel, could you upload bios for Asus x99-a II?
  11. Dual nVidia GPU system fails

    No idea. Maybe you could try booting without any GPU installed on your motherboard, just only with Intel integrated GPU to see the difference.
  12. Dual nVidia GPU system fails

    This could be an issue – a Serial Port.... if you have it enabled in bios disable it.
  13. Dual nVidia GPU system fails

    I would try what Nick suggested, and you colud also check if there is a bios upgrade for your motherboard. Nick's suggestions: https://nickwoodhams.com/x99-hackintosh-osxaptiofixdrv-allocaterelocblock-error-update/amp/
  14. Dual nVidia GPU system fails

    Take a look here: http://www.insanelymac.com/forum/topic/309729-gigabyte-z170x-gaming-7-success-hackintosh/ Maybe it will help. And here: http://www.insanelymac.com/forum/topic/311751-msi-installing-os-x-yosemite-couldnt-allocate-runtime-area-error/ But the most important is this: https://nickwoodhams.com/x99-hackintosh-solving-osxaptiofixdrv-allocaterelocblock-can-not-allocate-relocation-block/
  15. Dual nVidia GPU system fails

    Put attached file "clover.plist" into Clover folder (backup your somewhere). Remove "drivers32UEFI" folder and "CLOVERIA32.efi" file. config.plist.zip
×