Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About slim.jim

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  • Birthday 04/13/1983

Profile Information

  • Gender
  • Location
  1. 10.11.6 - 15G1217: https://images.nvidia.com/mac/pkg/346/WebDriver-346.03.15f06.pkg
  2. Problem QE/CI Gigabyte GT 610 1GB GDDR3 macOS Sierra

    Anyone have any progress on this?
  3. Problem QE/CI Gigabyte GT 610 1GB GDDR3 macOS Sierra

    Can't figure this one out either and it has been a great card. Even tried installing all of the Nvidia kexts from 10.11.6 with the exact same result.
  4. In Windows you should get video output even without a driver installed. It would be basic 1024x768 output but it is enough to install the drivers if Windows doesn't do it for you after a few mins. Sent from my iPhone using Tapatalk
  5. Updated driver for 10.11.5 - http://us.download.nvidia.com/Mac/Quadro_Certified/346.03.10f01/WebDriver-346.03.10f01.pkg
  6. 346.02.03f03 is out - http://us.download.nvidia.com/Mac/Quadro_Certified/346.02.03f03/WebDriver-346.02.03f03.pkg
  7. http://us.download.nvidia.com/Mac/Quadro_Certified/346.02.03f02/WebDriver-346.02.03f02.pkg
  8. [GUIDE] USB Fix El Capitan 10.11

    So based on this screen shot below, this fix likely won't work for me since most of my external USB3 connections are not Intel chipsets? The ASM107x appears to just be a hub connected to the Intel Chipset though. The ASM1042 chipset/controller seems to work natively. The ASM107x hub all report as USB2 even when there is a 3.0 device connected. Someone please help me, this is all beyond my knowledge but I love to learn!
  9. [GUIDE] USB Fix El Capitan 10.11

    Maybe you can help me. I am using a MSI Gaming 9 board and a lot of it seems very similar to yours except I don't have any USB2 ports on the back not sure if the top two red ports are USB2 or 3. Do I need to do anything, other than put the two kext that you provided into /EFI/Clover/kext/10.11/? Also, I am using an iMac14,2 SMBIOS.
  10. I can confirm that, and it has been reported by many others on a couple forums without a fix.
  11. When would I get smbios of iMac 15 ?

    Is there any way to generate a serial number for the 15,1 yet? It isn't supported by Clover Configurator or Chameleon Wizard yet. My system specs are in my sig and I am currently using a 14,2 smbios but the 15,1 more reflects my system.
  12. Pioneer BD-R error

    Seems like that fixed it, thanks!
  13. Pioneer BD-R error

    I have not tried that. Will give that a go in a little bit.
  14. Pioneer BD-R error

    So I keep getting this error when trying to eject my BD-R drive (with no disc in it). When i press the eject button on my Apple keyboard it comes up like I just inserted a blank disc. When I hit the OK button it gives me this error: If I restart the computer it works fine for a while. The drive is from my old 2006 Mac Pro where it always worked fine for years. The build is new and here are the specs: MSI Gaming 9 AC board i7-4790K Corsair Vengeance Pro 1600 Ram MSI GTX 970 Gaming 4G I am using Clover and running 10.10.1.
  15. Are you booting with nvda_drv=1?