Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


Just Joined
  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About oneduality

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Gateway T-1625 / ATI RADEON Xpress 1250

    Specs: CPU: AMD Turion64 2ghz dual core Video: ATI RADEON Xpress 1250 [need driver] Audio: Sigmatal HD (STAC905X) based on the ATI RS690(M) chipset [need driver] Everything works fine except that I'm stuck in 1024x768 and I have no audio .. the system flies otherwise I've tried numerous drivers for the ATI, I've tried modifying my boot.plist file and many other things, just not had any success .. so a pointer on what to do next may help Same with Audio ..
  2. I've been reading guides and following various sets of instructions for weeks and I can't get my audio to work .. My laptop is a Gateway T-1625 Audio: Sigmatal HD (STAC905X) based on the ATI RS690(M) chipset I'm stuck in 1024x768 but I can live with that, the audio would be something I'd like to figure out a resolution to .. I've tried several of the sigmatel drivers to no avail .. could anyone offer any assistance?