Jump to content

salvatorepolito

Members
  • Content count

    33
  • Joined

  • Last visited

About salvatorepolito

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Anyone has tried with an amd r7 vga? I've got the black screen after apple logo problem, but the strange thing is that lilu + whatevergreen didn't fix it. I'm also using Pike's path for GraphicPolicy.kext I'm using the r7 260x with fakeid injection connected with displayport. Even if screen si black I can hear sound routed from the vga. Also if I boot with the intel igpu I can notice that the 260x is detected and (as ioRegistyExploer reports) everything is as in El Capitan. I couln't understand why it isn't working. Inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
  2. Ozmosis

    I've flashed an uefi gop vbios some time ago. Also I need ti disabile csm to get osx boot. As I said, I was forced to switch to clover because of black screens with this vga. But I was having those after bois load (I was ablw to chance bios configs), now I couldn't enter. Inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk Ps: I'm speaking an orrible english today, sorry
  3. Ozmosis

    Thanks. I've got a problem. After flashing this ozmosis bios my board couldn't boot, it does not post to bios. Could this be related to my dsdt and ssdt? Also if I want to start from a stock bios how I can obtain more free space?
  4. Ozmosis

    https://www.dropbox.com/s/zowwge6gn2rcrr6/Kexts.zip?dl=0 Thanks
  5. Ozmosis

    I've done some progress.. I took the german ozmosis bios for my board and applied MATS fix, replaced the original ssdt and dsdt with my own and also added some kext: Lilu, WhateverGreen, AppleIntelE1000e, USBInjector and AppleALC. I also replaced SMCEmulator and its sensors with FakeSMC. Now I got an error message in UefiTool: "PE32 image wit invalid DOS signature" on some of the new kexts. Can someone look at this bios before I flash it ? https://www.dropbox.com/s/nnj554bfd1xm78x/Z87XUD4H-10b-Sierra_personalMod.rom.zip?dl=0
  6. Ozmosis

    Where con I find an OzmosisDefault sample fit High Sierra? Someone could share? Also, the latest version of ozmosis is 167x? Inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
  7. Ozmosis

    I'm trying. So, I've open this german bios with UEFITool, finded these two module 'OnOffChargeDXE' and 'OnOffChargeSMM' and I've extracted the compressed PE32 body. But now if I open these .bin with HexEdit where I can find this Compiler ID String? EDIT: I've found it. Disassembling MATS Table I found that: Asl Compiler ID : "w x2" So I think I've to look at w x2 into those PE32 and replace with INTL
  8. Ozmosis

    Hi, thanks for the info. I've got an ozmosis bios for my board from a German forum. It says that is updated for Sierra using OZM 167x. At the moment I really don't know if is the latest or not. I would like to use this "prepared" bios but I would inject my own patched dsdt and ssdt. I also had to patch this MATS table. Can you help me doing this? I need use the provided OzmosisDefault or is best to adjust with my Serial, MLB, etc.. ?
  9. Ozmosis

    Hi, I would ask how is ozmosis in High Sierra, and in general if it gets update over time. I used ozmosis back on Mavericks days (and I were very happy with it) but when I took the r7 260x it had some trouble with ozmosis (black screen on boot) and I switched to Clover. Now is a while since my last update (I'm stuck with El Capitan on my main hackintosh), and honestly I'm unhappy with Clover: sometime it doesn't do what I choose on config.plist. It is becoming more and more complicated over time. The motherboard I'm using is the GA-Z87X-UD4H, that needs only two kext and patched dsdt/ssdt. Any advice?
  10. AMD Polaris IDs on Sierra / High Sierra

    I would confirm that this combination helped me to solve the wake-from-sleep black screen in El Capitan. My graphic card is the Sapphire R7 260X, that was recognized using ID injection. Thanks!
  11. R9 and R7 support in 10.10 (Finally)

    I can confirm that using this fake id with clover gives a full working qe/ci with my shappire r7 260x
  12. R9 and R7 support in 10.10 (Finally)

    You have two choices : 1. Add your device-Id into the two kext I said 2. Inject a fake-id with clover. (You could look into the Bonaire section of AMDRadeonX4000.kext and use one of them) I suggest the second. Right now I have my system down due to a fault hdd. If I could find my clover config, I'll post the fake-id I used.
  13. R9 and R7 support in 10.10 (Finally)

    Got my Sapphire R7 260X 2gb working working under yosemite. The trick was to add my device-id into AMD8000Controller.kext and under Bonaire section od AMDRadeonX4000.kext I was surprised to have full ci/qe after reboot. PS: I had to switch from ozmosis to Clover because (in my system) ozmosis + amd card = black screen after bios post. PS2: It seems that hdmi audio is not working. Maybe I had to patch my dsdt...
  14. Ozmosis

    Anyone are using disablerkext.ffs Into ozmosis? Because I download a modded BIOS for my board (z87x-ud4h) from the famous german site and found this kext into the modded BIOS. The problem is that hashwell uses xcpm and also my i7-4770k runs on vanilla pm. So is batter ti remove this kext in your opinion?
  15. Ozmosis

    I would ask if someone is using latest ozmosis with an ATI card. I'm on a gigabyte z87x-ud4h and I got everything working using the integrated hd4600, but if I attach my r7 260x I get a black screen. (I'm on mavericks)
×