Jump to content

2ndx

Members
  • Content count

    11
  • Joined

  • Last visited

About 2ndx

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. I updated... Just had to replace nullcpupowermgmt.kext and sleepenable.kext before I reboot... You could get the patch kext from netkas.org... Let's hear from ricola to confirm first.... 2ndx -response from iPhone...
  2. @ricola, Thanks again for the great guide... did another clean install and everything works great... updated to 10.6.1 and then back up my iphone without any KP... thanks again... 2ndx
  3. @ricola, Hey thanks for your guide and your update on your snow pro install... i redid the installation again and it works like a charm ... as of right now i theres nothing wrong and havent gotten a KP yet... knock on wood... thanks again... thanks 2ndx update- @ricola,, KP just happen twice and both time it was when i was syncing my iphone to itunes... is this something I should be concern about? thanks
  4. Repairing permissions for “snow” No packages can be found for this disk. Error: No installer packages can be found for this disk Permissions repair complete -Ricola This is the output that disk utility says when i use it in 10.6 under safe mode... still havent been able to boot normal... could any of my problems be related to my gpu card? thanks 2ndx
  5. bash-3.2# diskutil repairpermissions /snow Started verify/repair permissions on disk1s2 snow No packages can be found for this disk Error: -9900: No installer packages can be found for this disk Underlying error: 20: POSIX reports: Not a directory bash-3.2# Hi -Ricola When i boot up in 10.5 i use boot 132 to do so still... i install the bsd.pkg from 10.5 and install it in to my 10.6 "snow" hd... when i try to run diskutil repairpermissions in terminal.... i get this error see code... any ideas? Thanks, 2ndx
  6. Hi -arail i already have my snow drive setup to boot up first in my bios... Any other ideas? -ricola when i boot up in safe mode and run the kext utility it's runs fine... But when I open up the bsd.pkg it gives me a KP... When I try to boot it normally it goes all the way to the aqua screen where the mouse comes up but it's just stays there with no mouse... Thanks 2ndx
  7. So ricola, should I do this while in 10.5 or when I boot up in 10.6 I'm safe mode? Thanks, 2ndx
  8. Hi Arial Macintosh:~ 2ndx$ diskutil list 2009-09-12 14:56:01.384 diskutil[170:10b] _CFGetHostUUIDString: unable to determine UUID for host. Error: 35 2009-09-12 14:56:01.403 DiskManagementTool[171:10b] _CFGetHostUUIDString: unable to determine UUID for host. Error: 35 /dev/disk0 #: TYPE NAME SIZE IDENTIFIER 0: GUID_partition_scheme *279.5 Gi disk0 1: EFI 200.0 Mi disk0s1 2: Apple_HFS leopard 10.5 279.1 Gi disk0s2 /dev/disk1 #: TYPE NAME SIZE IDENTIFIER 0: GUID_partition_scheme *279.5 Gi disk1 1: EFI 200.0 Mi disk1s1 2: Apple_HFS snow 279.1 Gi disk1s2 /dev/disk2 #: TYPE NAME SIZE IDENTIFIER 0: CD_partition_scheme *46.2 Mi disk2 1: CD_ROM_Mode_1 ISOEN 40.2 Mi disk2s0 Macintosh:~ 2ndx$ here is my partition order... thanks
  9. Hi Ricola, I was able to boot up in safe mode again... and as i was about to post a reply i got a kp... see pic... thanks in advance especially this is a weekend too... 2ndx
  10. Hi Ricola, i follow your guide but still having this problem... see pic... i tried installing it few times and even boot with -v arch=x86_32... on some install when i boot with -x i can get through... do you have any ideas... my computer build: Abit IP35 Pro Intel Core 2 Duo E7600 Wolfdale 3.06GHz Memory 2 x 2GB DDR2 EVGA 7950 GT 512mb dual dvi 2 seagate 300gb hd sata
  11. Hi, ricola great Tutorials... I've been following this thread for about a week now... havent been home to try your method out... but now i am ... i ran into the only problem i know of... i think i also have the same problems like others member ... i need to compile my own dsdt.aml... but i have not been able too... heres my dsdt_fixed.txt... your help will be most appreciated... thanks in advance 2009_09_10_205847.zip
×