Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About shadowdesign

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. The boot won't show my HD

    Well i have tried 2 dvd's so far: uphuck v1.4a and jas Intel AMD 10.4.7 dvd Laptop specs: o AMD Athlon™ 64 X2 Dual-Core Processor TK-55 o 1.8 GHz, 512KB L2 Cache o 1024MB PC5300 DDR2 SDRAM o 160GB HD Serial ATA hard disk drive o DVD SuperMulti (+/-R double layer) o ATI RadeonTM X1200 128MB-319MB ( yeah =________=) o Realtek 802.11b/g wireless-LAN o 5-in-1 Bridge Media Adapter The boot runs fine, but i can't see the HD on disk utility nor on terminal :S, any idea what might be the problem :S?
  2. MSN:Mac

    mercury all the way! Mercury Mac
  3. So I followed the apple widget tutorial, and I tried doing one, but after I installed it, it quits 10 seconds after?, I get this error in logs: :S I'll attach the widget. I'm using OS X 10.4.6 (masked as 10.4.8 in order to run PS 3) Thanks in advance ^^ http://www.sendspace.com/file/650b5a
  4. installing mac os x 10.4.8

    which method did you use to install it?
  5. (Almost) Hidden Secrets of OS X

    I'm trying to find out what will the equivalent to volum up and volume down keys, would be in a normal keyboard of a x86 xDU (i have a dell).. i did it by mistake while playing mario in the zsnes.. but i still can't figure it out.. any ideas?
  6. Photoshop CS3 on 10.4.4

    @moarfish: well that's weird i have mac os x 10.4.6 and is running perfectly o_O THANKS FOR THIS TIP <33
  7. Need framework from 10.4.6

    I upgraded to 10.4.8 and forgot to backup the framework from 10.4.6 so if someone could upload it >_<, 'cause i can't reinstall mac os x again... thanks again.. :S
  8. Updating to 10.4.8 from 10.4.6

    So this is the error i get: dyld: lazy symbol binding failed: Symbol not found: __ZN3KJS9ObjectImpC2Eb Referenced from: /System/Library/Frameworks/WebKit.framework/Versions/A/Frameworks/WebCore.framework/Versions/A/WebCore Expected in: /System/Library/Frameworks/WebKit.framework/Versions/A/Frameworks/JavaScriptCore.framework/Versions/A/JavaScriptCore dyld: Symbol not found: __ZN3KJS9ObjectImpC2Eb Referenced from: /System/Library/Frameworks/WebKit.framework/Versions/A/Frameworks/WebCore.framework/Versions/A/WebCore Expected in: /System/Library/Frameworks/WebKit.framework/Versions/A/Frameworks/JavaScriptCore.framework/Versions/A/JavaScriptCore I just noticed it was because i forgot to backup the framework... damn.... >_<
  9. Updating to 10.4.8 from 10.4.6

    well WOOT, i got everything working to the way it was lol, only had to reinstall the audio kext, the cd seems to be working, and so does the burner, dvd still not working (didn't expect it too..) no problems with other programs, but now... Photoshop CS 3 still won't install =_=... now the setup 'starts' it runs then it asks for the admin password.. then it dissapears.. :S
  10. Updating to 10.4.8 from 10.4.6

    Alrighty , thank you very much to both of you, ok I'm installing JaS's Update, rebooting soon, hopefully not too many errrors ^^U
  11. Updating to 10.4.8 from 10.4.6

    So i have been using OS X 10.4.6 for a while now, I haven't had much problems besides the dvd-rom not working (well it's not supported so duh! lol), so I just heard of Adobe's beta release of Photoshop CS 3 (wheee even though this is old news lol..) so I was excited when i read about the intel mac support, but i didn't notice till i was going to install it, then i read '10.4.8 and later' so yeah :S, can I update through the OS updater? or do i need to patch or something? or is it even posible to do it?
  12. Never did a blog before


    http://wiki.osx86project.org/wiki/index.ph...ing_Windows_.3F There's the guide of how to solve it x)
  14. WOOT this worked for me , but i hhad to chnage the midi setup to left 6 and right 3 to get both working thanks =D
  15. Web Application/Site Languages

    Ruby on rails.. just love it