Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Qiao Jiannan

Members
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

About Qiao Jiannan

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Finally, I made XFX 9800GX2 successful triple displays

    This is my plist file, system default should be only one device. PciRoot(0x0)/Pci(0x5, 0x0)/Pci(0x0,0x0)/Pci(0x2,0x0)/Pci(0x0,0x0) infect there are two cards in slot 5, so we must append another one manually. Copy paste<key....../dict> Modify the device index in key part from Pci(0x2,0x0) to Pci(0x0,0x0). And carefully append these <key>@1,compatible</key> <data> TlZEQSxOVk1hYw== </data> <key>@1,device_type</key> <data> ZGlzcGxheQ== </data> <key>@1,name</key> <data> TlZEQSxEaXNwbGF5LUI= </data> Mine: <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> <!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd"> <plist version="1.0"> <dict> <key>PciRoot(0x0)/Pci(0x5,0x0)/Pci(0x0,0x0)/Pci(0x0,0x0)/Pci(0x0,0x0)</key> <dict> <key>@0,compatible</key> <data> TlZEQSxOVk1hYw== </data> <key>@0,device_type</key> <data> ZGlzcGxheQ== </data> <key>@0,name</key> <data> TlZEQSxEaXNwbGF5LUE= </data> <key>@2,#adress-cells</key> <data> AAAAAQ== </data> <key>@2,#size-cells</key> <data> AAAAAA== </data> <key>@2,compatible</key> <data> TlZEQSxzZW5zb3ItcGFyZW50 </data> <key>@2,device_type</key> <data> TlZEQSxncHUtZGlvZGU= </data> <key>@2,hwctrl-params-version</key> <data> AAAAAg== </data> <key>@2,hwsensor-params-version</key> <data> AAAAAg== </data> <key>@2,name</key> <data> c2Vuc29yLXBhcmVudA== </data> <key>@2,reg</key> <data> AAAAAg== </data> <key>NVCAP</key> <data> BAAAAAAAAwAMAAAAAAAABwAAAAA= </data> <key>NVPM</key> <data> AQAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA== </data> <key>VRAM,totalsize</key> <data> AAAAIA== </data> <key>device_type</key> <data> TlZEQSxHZUZvcmNl </data> <key>model</key> <data> TlZJRElBIEdlRm9yY2UgOTgwMCBHWDI= </data> <key>name</key> <data> TlZEQSxQYXJlbnQ= </data> <key>rom-revision</key> <data> MzE3MmE= </data> </dict> <key>PciRoot(0x0)/Pci(0x5,0x0)/Pci(0x0,0x0)/Pci(0x2,0x0)/Pci(0x0,0x0)</key> <dict> <key>@0,compatible</key> <data> TlZEQSxOVk1hYw== </data> <key>@0,device_type</key> <data> ZGlzcGxheQ== </data> <key>@0,name</key> <data> TlZEQSxEaXNwbGF5LUE= </data> <key>@1,compatible</key> <data> TlZEQSxOVk1hYw== </data> <key>@1,device_type</key> <data> ZGlzcGxheQ== </data> <key>@1,name</key> <data> TlZEQSxEaXNwbGF5LUI= </data> <key>@2,#adress-cells</key> <data> AAAAAQ== </data> <key>@2,#size-cells</key> <data> AAAAAA== </data> <key>@2,compatible</key> <data> TlZEQSxzZW5zb3ItcGFyZW50 </data> <key>@2,device_type</key> <data> TlZEQSxncHUtZGlvZGU= </data> <key>@2,hwctrl-params-version</key> <data> AAAAAg== </data> <key>@2,hwsensor-params-version</key> <data> AAAAAg== </data> <key>@2,name</key> <data> c2Vuc29yLXBhcmVudA== </data> <key>@2,reg</key> <data> AAAAAg== </data> <key>NVCAP</key> <data> BAAAAAAAAwAMAAAAAAAABwAAAAA= </data> <key>NVPM</key> <data> AQAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA== </data> <key>VRAM,totalsize</key> <data> AAAAIA== </data> <key>device_type</key> <data> TlZEQSxHZUZvcmNl </data> <key>model</key> <data> TlZJRElBIEdlRm9yY2UgOTgwMCBHWDI= </data> <key>name</key> <data> TlZEQSxQYXJlbnQ= </data> <key>rom-revision</key> <data> MzE3MmE= </data> </dict> </dict> </plist> I think you'd batter use PlistEdit pro to check this. Do not care DATA part, these are all generated by system default. Just modify the device PciRoot(0x0)/Pci(0x5,0x0) in correct index of yours if you are not using HP xw8600. Use gfxutil to transfer this XML to HEX and put the EFI String in /Extra/com.apple.Boot.plist iAntares had build in Chameleon EFI modifier in "System Preferences". That could be easy. My picture: Before: The 9800GX2 second core should be only show as "Display" and no connection. After: Every thing is fine. Many thanks all people in these pages: http://www.insanelymac.com/forum/lofiversi...110366-100.html I could not do these without them!
  2. Background: My Hardware: HP xw8600 workstation, CPU:Xeon 5420 (2.5G quad cores) Memory: 12G DDR2 667 ECC FBDIMM Chipset: Intel 54xx serials. Graphics: XFX 9800GX2 Hard disk: 500G SATAx2 Trying DVD is iAntares_v3(10.6.5) Snow Leopard All I known issue is: 1> Must use SATA DVD rom to install system, IDE DVD may not work ( for iAntares v2. v3 looks ok ) 2> Motherboard BCM5755 Gigabyte Network still not drive yet. I put another RL8169 PCI gigabyte card. 3> Hard disk must work in "separated IDE" mode, AHCI could not find the disk when booting. 4> SAS still not recognized. Use iAntares to boot system, format and install disk, no need any NVinject, NVkush or other NV card injection, just use ChameLeon "GraphicsEnabled=y" option could install system successful. And the display must plug in 9800GX2 first card first port.( the DVI beside HDMI ) Sound use he newest Voodoo driver is ok. If no problem, after boot you could see almost everything is fine for your hardware. But there is only one not perfect, the 9800GX2 should be only drive 2 display but not 3(another DVI could not detect display). Maybe you lucky not meet this problem, but if you do, please just do some small work will driver your graphic perfectly!
  3. OSX86Tools Final Release is Here

    iDeneb 1.5.1 supported.
  4. After try and try and try and try again, finally, I allmost perfectly installed Mac OS x86 on my desktop! I have two new MacBook, so I'll drop M$ and use Mac for all. Installed OS 10.5.7 on my workstation, Dell precision 670. BIOS reversion: A02 CMOS seting almost default. CPU: Xeon 3.6G * 2 (HT On) Memory: 7G (2G*2+1G*2+512M*2) Harddisk: 250G SATA Display: Nvdia Quadro FX550 (128M) USB Keyboard and Mouse. Need an additional Ethernet card, Intel 82543 double chipes 100M PCI network card. First I tried way like Precision 650 for iDebet 1.3 with kernel 9.2.0 Speedstep and Chipset ICHx. It could work but no Graphic QE/CI support. Then I tried iDebet 1.5.1(currently the newest version), Choose Chameleon: 2.0rc Kernel: voodoo 9.5.0. Fix: ICHx Audio: GenaricAC97 Video: Darwin 128M . Format disk as MBR partition is ok, after installed, everything is ok. Now QE/CI working. Memory fully support. Time maching backuped all system into an external disk. There are 3 strange things in my installed: 1: Must instert an additional 82543 double chip 100M card, otherwise the onboard gigabyte ethernet port will always show Not Connected! 2: About this computer in Apple menu was not work. It logs off my computer. 3: Sleep then weakup will no response.(Because this is workstation, sleep maybe optional) If anyone has question mail me free for the details. q16533@email.mot.com
×