Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


Just Joined
  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About joe1chen

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Are you sure you have the Kalyway iso? I remember burning another iso which was Leopard for AMD systems (I think with the TOH kernel), and that didn't work at all. Couldn't boot properly with that one. With Kalyway, everything worked fine.
  2. iCal crash with Kalyway

    I get same problem. But opening it in Rosetta seems to work.
  3. I also ran through the Kalyway Leopard 10.5.1 successfully on my Dell 9300 after several attempts. Here are problems I encountered (before seeing this thread). 1. Installation only worked when only the SSE2 and MBR was selected and nothing else (I'm using MBR). 2. The installation froze several times, until I jiggled the mouse over and over like the original post said. After this, OS X booted without problems. I got full graphics working by downloading NVInject 0.2.1 from http://nvinject.free.fr/downloads.php Just for reference here are the installation steps I used: 1) Copy NVinject.kext or NVinjectGo.kext in folder /System/Library/Extensions/ 2) Remove any natit.kext, titan.kext or nvidiaefi.kext from Extensions folder (not necessary for clean install). 3) Update permissions sudo chown -R 0:0 /System/Library/Extensions/NVinject.kext sudo chmod -R 755 /System/Library/Extensions/NVinject.kext 4) Edit the file /System/Library/Extensions/NVDANV40Hal.kext/Contents/Info.plist cd /System/Library/Extensions/NVDANV40Hal.kext/Contents/ cp Info.plist Info.plist.orig (backup the original file) sudo chmod a+w Info.plist (make it writable) Added the string " 0x00c810de&0xff0ffff" to the end of the section indicated in the first post. sudo chmod 644 Info.plist (restore permissions) 5) Reboot system and QE/CI graphics work Dell Inspirion 9300 GeForce 6800 Go