Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


Just Joined
  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About TeachMeMore

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  • Birthday 03/25/1984

Contact Methods

  • Website URL

Profile Information

  • Gender
  • Location
  • Interests
    Learning more about computers.
  1. Snow Leopard on P5Q-E

    Hi "watcher_sk" Thank you for the quick reply i have tried your method but when get to step 5 after following all instructions i still get the black screen it doesnt install??? The boot-loader sees the partitions but i just get a black screen then when i restart my bios has reset itself??? And i have to change everything back e.g my Harddrives have changed to IDE rather than AHCI things like that???? Do you have any idea why this would be??? The bios i am using is the 2001 modded bios for my mobo you said to use? Any help would be greatly appreciated and thank you so much for helping all of us who are trying to get it working on this hardware =) Big Respect
  2. Snow Leopard on P5Q-E

    Mate I have the same board as you and having the same issues been reading forums till late into the evening to try and find how to get this going. Haven't even got as far as you cannot seem to get the dam thing to boot also have iatkos V7 and it has worked flawlessly. However in relation to your post here is a link for a guy who is posting heaps of different kexts for Snow leopard you might find some that work for you? Links are: http://cid-8b65993ef55cf014.skydrive.live..../Snow%20Leopard http://cid-8b65993ef55cf014.skydrive.live....zip?sa=10937996 Would love to hear how you get on as my specs are quite similar. Asus P5Q-E 4GB DDR2 800 Ram Total of 8TB Sata Storage Trying to install on to a Western Digital 1.5TB 7200rpm Sata Drive Sata Burner 2x Nvidia 9500GT Graphics Cards Intel Extreme Edition QuadCore 3.2GHZ