Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

hawaii50

Members
  • Content count

    124
  • Joined

  • Last visited

  1. I'm glad you have it working. I don't use the HWSensors so i'm afraid I can't be of much help with that. Would be interested in reading your writeup when you post it either here or on the other site.
  2. use [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] to reinstall the ethernet driver named Realtek - AppleRTL8169Ethernet. Then restart.
  3. if your graphics card is recognized when you boot from the USB drive using GraphicsEnabler=Yes, then your graphics card should be recognized when you boot from the hard drive after installing the bootloader with GraphicsEnabler=Yes. Look in the mbeast installer options for boot flags and select GraphicsEnabler=yes. No need to send beer money. Just pay it forward by helping the next person who needs help.
  4. I just checked and NullCPUPowerManagement is not in S/L/E. I am using a DSDT for a rev1.1 board, but I still found that that I needed the non-DSDT drivers for sound to work. As for sleep, this computer puts the monitor to sleep, but the system never sleeps. Like Soler, I found that in Snow Leopard, waking from sleep did not work 100% of the time. I have not tried putting the computer to sleep in Mavericks.
  5. Look at the sound options. I think the one that worked was the non-DSDT kext
  6. I don't think you need a DSDT, but you do need to install a boot loader and check off the boot options for GraphicsEnabler=Yes and PCIRootUID=1 before you can boot up without the USB stick.
  7. I did not use the NullCPUPowerManagement kext. The install options I used were -v -x PCIRootUID=1 GraphicsEnabler=Yes
  8. Did you use GraphicsEnabler = Yes?
  9. I have Mavericks running on this board as well. I think I had to add -x to the install flags to get to the install screen. Didn't need -x after the install was finished.
  10. Who is still using 10.4?

    I still use Tiger every day. I have some custom software that runs great in Tiger but not on anything later.
  11. @lance76 I'd really like to get Tiger running. Can you say more about how you did it? h50
  12. @kdtt can you tell me how you got tiger running on an i7 920? I'd like to give it a shot.
  13. Tiger Server hackintosh - How?

    Did you ever get this to work. I'm trying to install Tiger Server on a G41M-ES2L. h50
  14. Did you ever find out what this error was? I am getting the same error when trying to boot the Retail SL Disk after booting with legacy [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] on an Intel D510MO motherboard h50
  15. iRobie, Do you have a guide for the GA-P67A-UD3-B3? I've been very happy with G41M-ES2L, but I'm thinking it may be time to change boards as prices have come way down for DDR3 and the new Pentium Sandy Bridge processors. TIA h50 Upgraded from 10.6.4 to 10.6.7 today. Only thing that didn't work immediately was sound. To get sound working again I had to reapply the 10.6.2 -AppleHDAInstaller that I got from Ridgel1ne.
×