Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

trivias

Members
  • Content count

    13
  • Joined

  • Last visited

About trivias

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Clover General discussion

    Hello, i installed Clover rev 2689 under ML 10.8.5 and now my Nvidia card is no more shown in the System-Profiler under PCI-Cards. (GT 610) (Two entries in the past NVDA, Display-Controller…) Is this a normal behavior? Thanks.
  2. Clover General discussion

    I found the culprit! I flashed the bios from F9 to F8. Now, nvram works.
  3. Clover General discussion

    Hello Slice, thanks for your answer. It would be nice, if you can help me with my problem. Here are some details about my config. GA-H61M-DS2 (rev. 2.2) UEFI Bios F9 Partitions: OS X, Efi and Recovery Gigabyte Radeon Ati 6570 UEFI Bios Settings: Windows 8 WHQL, CSM Disabled, Secure Boot Disabled Clover Config: Clover_v2k_r2636.pkg Drivers: Standard Clover UEFI Drivers + OsxAptioFixDrv-64.efi, HFSPlus.efi (Removed VBoxHfs-64.efi), Installing RC scripts on target volume '/' For example Find my Mac did not work after reboot and keyboard settings( With nvram -p then the settings are gone) Only settings fmm-computer-name, bluetoothActiveControllerInfo, LocationServicesEnabled %01 are shown. Boot Log: http://cl.ly/text/3C2S0b240Y17/download/Boot.txt Clover-Config: http://cl.ly/192e2H0M2618/download/config.plist
  4. Clover General discussion

    I have a problem with saving the nvram under clover. On every reboot the settings are gone. My board is the GA-H61M-DS2 with UEFI. (I'm using the setting Clover UEFI) In the past I'm using EmuVariableUefi-64.efi which worked fine. Now, without this driver it didn't work anymore. I want a "cleaner" setup without EmuVariableUefi-64.efi because I read, that this driver is only for Phoenix Bios. Is it possible without this? Thanks.
  5. Mavericks AppleHDA HDMI Audio

    Toleda, it works! Many many thanks for your fast response and work.
  6. Mavericks AppleHDA HDMI Audio

    Thanks toleda, but I have an UEFI-Bios. (Used audio_ssdt-hdmi-uefi_hd3k-amd-nvidia-3_v2.zip which did not work. But no problem with .0 and .1 )
  7. Mavericks AppleHDA HDMI Audio

    Hello toleda, my specs. GA-H61M-DS2 Rev. 2.2 with Gigabyte Radeon 6570 2 GB (Ati HDMI Audio worked with HD4000/7 Series but not with HD3000/6 Series under 10.9.2) i did not use onboard graphics with my Intel Celeron CPU G550 and no Realtek Sound.
  8. Mavericks AppleHDA HDMI Audio

    I have a short question. Under Mavericks 10.9.2 HD3000/6 Series MB HDMI Audio SSDT.aml UEFI did not work anymore under my Sandy Bridge Board. (No problems under .0 and .1) Now I have downloaded the UEFI SSDT.aml for HD4000/7 Series MB HDMI Audio and it works fine. Are there any problems if i use this 7 Series SSDT under my Sandy Bridge board? Thank you.
  9. Mavericks Is out

    It's the version 13A603.
  10. I had this too. After I installed Command Line Tools from Apple, the installed build shows again.
  11. Can't activate FileVault

    Hello, I successfully installed 10.7 via USB stick using Chameleon. After installation I can't activate FileVault. Maybe I need a recovery partition? Can somebody help me? Thanks.
  12. DSDT Auto-Patcher

    @MaLd0n Everything works now and I'm very happy. I did a fresh install with Chameleon RC5 and sleep works now. Furthermore there are no problems with Native Power Management under my G31M-ES2L. MaLd0n, have you got PayPal? In the next few days I would make a small donation to your account for this excellent work.
  13. DSDT Auto-Patcher

    @MaLd0n Thanks for this app. It's really great. I have a question, too. My board is a Gigabyte GA-G31M-ES2L and i use your tool with myHack Installer. But sleep didn't work and the settings in energysaver and bios (S3) are correct. Do I need Chameleon RC5 for proper function? Second question is about the processor. I have a Pentium Dual-Core E6300. Will Native Power Management work with this processor under Chameleon RC5? many thanks
×