Jump to content

mpoidvin

Members
  • Content count

    11
  • Joined

  • Last visited

About mpoidvin

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. I have noticed that browsing speeds are definately slower. There is a lag, no doubt. It is present on all 3 of my drives with different kexts. To CruiSAr, I tried your method on one install, very good work. But I have always used full duplex, noticed the difference months ago. And now with 10.6.3 , the lag, jerkiness maybe is back. Anyone else notice this?
  2. Just wanted to add something in regards to sleep. Mine works perfectly, except if it sleeps for an extended period of time or is using a usb webcam and i force sleep. KP right away upon wake. So in reading around I find that a real Mac sleeps in a state that would more closely resemble s1 in the bios and not s3. So I changed it about a week ago, and even with the sapphire hd4870, not a single problem. I was wondering if I am the only one who got KP's after a long sleep or a forced sleep while the usb webcam is actually recording. Now I can honestly say that my rig is completly mac. Dual monitors, win7 64 bit in vmfusion. No matter how I try I can no longer even force a KP. Of course none of this would be possible without DD's guide, and again a big thank you. I am reposting this because 10.6.3 came out a few hours later, and attention was elsewhere. Still wondering if anyone had the same problems with long sleep, more than an hour. Input would be appreciated.
  3. All i did was replace the sleepenablerkext, update, reboot. I have the exact same card and no problem. I always though go through steps 5,6,7 in the script when I Install a new kext. If someone knows something I don't, I would like to know.
  4. I don't use evoenabler, just aty.ini and 10.6.2 exotic card package and never had a problem. As well as evoreboot, openhaltrestart gave me a kp on shutdown. And my 4870 is fully functional.
  5. Updated without problems. A big difference in xbench open gl. Went from 273 to 297 globally and open gl jumped almost a 100 points.
  6. Just wanted to add something in regards to sleep. Mine works perfectly, except if it sleeps for an extended period of time or is using a usb webcam and i force sleep. KP right away upon wake. So in reading around I find that a real Mac sleeps in a state that would more closely resemble s1 in the bios and not s3. So I changed it about a week ago, and even with the sapphire hd4870, not a single problem. I was wondering if I am the only one who got KP's after a long sleep or a forced sleep while the usb webcam is actually recording. Now I can honestly say that my rig is completly mac. Dual monitors, win7 64 bit in vmfusion. No matter how I try I can no longer even force a KP. Of course none of this would be possible without DD's guide, and again a big thank you.
  7. I am trying to use the linsys WMP54gS version 1.1. The card is recognised by the bios but not 10.5.7. Is there something I have to add, a missing kext, a prayer? My specs are in my signature, thank you.
  8. Well I can answer the first 2. You need to go into plists in the package, you will see that the cpu speed is set to 3400 i think. you can change that to 2667. It also list 4 sticks of ram at 1600mhz by default. You need to change that to 1066 and remove all references to a fourth stick if you have 3, or remove to 2 if you have 2. Also in there it says "mem type 24", mine is 1333mhz and type 23, yours is type 22. Change speed and type. When you change that run steps 5, 6, 7 and reboot. As for type 22, that is a guess, i looked high and low, and nowhere could i find mem types. So 1600 being 24, i figured 1333 was 23, i was right. so i figure the next speed of ddr3 is 22. My cpu temp is around the same as your's. Could you please tell me , does front audio work for you, thanx.
  9. I hope this did not double post. If it did sorry. I am using the ud4p with digital dreamer's script, all works well except for sleep, but that is related to having the 4870 vid card. All I want to know is, does the front audio work for other's. I have looked everywhere and don't know if I am looking for a solution that does not exist. Thank You
  10. Yes the dual monitors work perfectly, only the sleep does not. I can't figure it out. When it wakes, the screen is black. That is the only fault i can find and i have looked.
  11. I have the identical system, except the ex58-ud4p and it works perfectly. I have never used a mac until 5 days ago and a big thank you to DD. Everything worked perfectly first time. The card as far as I can tell works perfectly. But the card is a sapphire, but same specs and all. If I could beg for help now, the only thing that does not work is sleep, because the extra 2 boxes in energy savings settings are missing, i did not update to 10.5.8 so that is not it. I am completely new at this , so any help must be given step by step, as if you are talking to a 4 year old. I read the instructions on how to use the dsht override and it is Martian to me. It is hard to start when you really have no idea. Managed a few things like altering the plists, but thats about it. Again thank you DD, and I used an efix chip to build a mac so i could build a core I7 Mac. Your system is 200 cheaper and way better. The efix won't even support an I7.
×