Jump to content
InsanelyMac Forum

Spoor

Members
  • Content count

    58
  • Joined

  • Last visited

About Spoor

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Trust TB-5300 Tablet

    Now, this tablet says its only for Windows on its site ( http://www.trust.com/products/product.aspx?artnr=15356 ) I've connected the tablet to my MacBook Pro, I can click with it by pressing with the pen on the tablet but I'm unable to move the cursor hence not having full functionality of the tablet. Is there any way I can get it working?
  2. im sure he'll of done that by having chameleon installed on it along with a kernel for his machine and the extra folder with the kexts he'll need. but as said above copy your kernel file and your extra folder from your USB to your snow leopard drive and you'll be fine.
  3. So I'm installing OSX on a Acer Aspire One D150. I've done it before but it was on 10.6.1 and wanted to do a fresh clean install. Prepared the USB, applied chameleon, copied over Extra folder+kernel. I plug the USB into the netbook and power it on. But it just hangs on the starting screen with the acer logo and the press {fxx} to enter setup/boot. If I unplug the USB, everything carry's on. Any ideas?
  4. Keep kernel panic'ing

    Using retail with custom DSDT. Was not able to find anything for my mobo but me and a friend made custom DSDT to work but just keep getting random KP's now. Down to the GPU I think.
  5. This keeps happening to me, not a clue why. But it doesn't cover the whole screen with it. Only the top left corner. Specs as follows: Gigabyte GA-X58-USB3 i7 950 3.06GHz OCZ 6GB 1600MHz Asus GTX460 768mb Do we have any ideas of why I keep getting loads of KP's?
  6. I believe the problem is down to my motherboard. But the board similar to it (GA-X58A-UD3R) is pretty close, mine just has USB3 as well. So surley this cannot be a problem? the X-58A-UD3R works perfectly but mine does not.
  7. This would be a good choice: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx...N82E16813128423 You can follow at guide here: http://www.insanelymac.com/forum/index.php?showtopic=213808
  8. yes. i've tried my acer monitor which is vga-dvi and my sony tv which is hdmi-dvi. neither work. i believe it may be a problem with the mobo as i have used the 8600gt in OSX before successfully.
  9. My 8600GT only has two DVI ports Cheers
  10. I successfully installed 10.6.4, but when I boot it basically gets past the apple screen with logo then my screen just goes. It is not an issue with my monitor as I have tried multiple screens.
  11. I have a GA-X58-USB3 which is close to your motherboard, I have booted the OSX retail disc but it just restarts the machine? I went through -v and saw a lot of lines passing but then it just reboots. What could be happening?
  12. Upgrading to 10.6.2

    Well I don't have that motherboard, I am on a Dell Inspiron specs: Model ASUS OEM M2N61-AX (Dell C61 Inspiron 531) Chipset nForce 430 Type AM2 GPU NVIDIA Geforce 6100 Onboard VGA Expansion PCI Express 16X x 1 PCI Express 1X x 1 PCI x 2 DDR2 RAM Slot x 4 VGA Out x 1 S/PDif in S/PDif out RJ45 Sound ALC888 8 Channels USB 4 USB 2.0 (back) 4 USB 2.0 (front) LAN Network Realtek RTL 8201N 100M / NVidia nForce Gigabyte Ethernet
  13. Upgrading to 10.6.2

    What is this P5k-e wifi/ap?
×