Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About Chino355

  • Rank
    InsanelyMac Protégé

Profile Information

  • Location
  1. Im new on OSX86

    Hi, Kliokis Sometimes it could be, you have to tweak your bios. I do not have your board nor have I worked on it. It looks like it should work with the spec's I saw here Chipset - Northbridge: Intel® P35 - Southbridge: Intel® ICH9 Audio - 7.1 CH Windows® Vista™ Premium Level HD Audio (ALC888 Audio Codec) LAN - PCIE x1 Gigabit LAN 10/100/1000 Mb/s - Realtek RTL8111B/RTL8111C - Supports Wake-On-LAN May I suggest to you to go where the pirates hang out by the bay and get IPC 10.5.6 You may have better luck using a different distro That may also be the problem For more info Google: IPC 10.5.6 Or repost anymore Q: and hopefully I or someone will answer Cheers!
  2. Anyone Please ! I Want Mac On My PC !

    Why!!!! because I said so! Just kidding AMD dual core's need to shut one core down, then you need to apply the dual core fix -V CPUS=1 install any flavor (and out of the wood works comes the best flav...he..he..he!) Then CPUS=1 Fix Voodo kernel 9.5 should be ready roll with the rest of the Hog's! Some Info Pic's IPC 10.5.6 Google : IPC 10.5.6
  3. Hi, Everyone I wanted to share the gigabyte GA-EG43M-S2H with the exception of the GPU Video onboard, as it was replaced with Nvidia Asus EN9400GT/DI/512. Everything works! I don't remember what fix I used for the sound!@#! Long night, to many combinations, to many collections of fixes. So I backed everything using OSx86 Tool utility Here are some pic's and extensions I backed up enjoy http://www.mediafire.com/i/?fzkwknxy1i5 http://www.mediafire.com/i/?zzomwdmnomq http://www.mediafire.com/i/?zc2myxg5dok Extensions Zip: http://www.mediafire.com/file/tqnmhzcyjuj/Extensions.zip Spec's GA-EG43M-S2H Info: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Mother...?ProductID=2878 Asus EN9400GT/DI/512M(LP) Info: http://reviews.cnet.com/graphics-cards/asu...?tag=mncol;rnav Patriot Memory 4GB Info: http://www.patriotmemory.com/products/deta...=680&type=1 WD750GB Info: http://www.wdc.com/en/products/Products.asp?DriveID=608 DVDRW HL-DT-ST DVDRAM GSA-H62N Info: http://www.cdrinfo.com/sections/reviews/sp...articleid=20843 Sleep works Video 9400gt works Onboard Sound ? works Onboard Lan works Installed USB IPC 10.5.6 upgraded with combo 10.5.6 upgraded with combo 10.5.7 upgraded with combo 10.5.8 Final.
  4. ASRock G965M-S Help Needed

    Thank you for sharing that valuable info I used the empire efi and made my own bootable usb osx and used Nvidia 9400GT it has some minor glitches but over all it works! thank you once again for the post!
  5. ASRock G965M-S Help Needed

    Hi I just bought this board and I was wondering if you've succeeded in getting running? Q: did you update bios? Q: What distro are you using? Q:Bios setting If you have none of the above that's okay too . I also bought this board and I will be trying to make it work . I thought I'd ask to see if you want to solve this together I will post results when I figured this pain in the :censored2: out! Hope to hear from u
  6. GMA X4500

    Hey macgeek92 Grrreat Work! I have DG41MJ MB/w/x4500 vid. I was wondering if you could help me get 1366x768@32 thank-you 4 ur hard work!