Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

fc bayern

  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About fc bayern

  • Rank
    InsanelyMac Geek
  • Birthday 02/02/1977

Profile Information

  • Gender
  • Location
  1. Internal HFS+ HDD's High Sierra

    SOLVED!!! Follow the : http://www.insanelymac.com/forum/files/file/815-appleahciportkext/
  2. I've just updated my Hackintosh rig to High Sierra.Got 1 ssd with MacOS on it converted succesfully to APFS and 5 other internal HFS+ HDD's which are yet not readable not usable in High Sierra. In disk utility they are not shown . In recovery mode they are not listed under HDD tab , so I can convert them to apfs. Any idea how to use them ? Is there way to use internal hfs+ hdd under High Sierra?
  3. Clover General discussion

    Slice, one more question : bootfile is cloverx64.efi in EFI-EFI-CLOVER or bootx64.efi in EFI-EFI-BOOT??? I'm on legacy Bios
  4. Clover General discussion

    I'll try with 3185 and newest clover version . I'm using "Use BiosBlockIO", it's faster indeed. Thanks
  5. Clover General discussion

    1.Legacy 2.Before Clover GUI 3.Boot log is off Thanks for suggestion. I'll try later at home
  6. Clover General discussion

    Slice, Latest instaled version is clover 3185. Every newer version gives me a blinking cursor in the left upper corner.I can't use the newer versions of clover due to this "little" problem. Any clue what should I try. Thanks
  7. Clover General discussion

    Still have problem with clover updates.After update to newer versions cant boot the system no more.How to solve the problem?
  8. Clover General discussion

    New Clover updates (from 3185 up) does not boot my system. I updated to 3202 and before that to 3192 , but my system was unbootable. I must revert to 3185 in order to be able to boot again. Whats the problem ? Is it only by me , or ?
  9. Clover General discussion

    That worked.Good hack
  10. Clover General discussion

    OK, i will try this and post the result.
  11. Clover General discussion

    This is still issue with the newer versions of clover. Any idea how to speed up the boot time -I'm using Hfsplus.efi jus to to mention.
  12. Clover General discussion

    Is it just me , I dont know, but the latest clover version 2988 slown down the boot time by 4-5 seconds - before the progres bar appears it waits couple of seconds. WIth previos versions that was not the case, it showed the progress bar almost immediatelly.This I can confirm on my 2 hackintosh systems, hack Mac pro and hack macbookpro.
  13. Acctualy the systems works perfect with no dsdt modification , no kext modification from the time I've write the post - maybe was Applertc.kext not properly patched. It still shows the above message in pmset, but the system sleeps and wakes properly.
  14. I hadn't had any sleep wake issue problems ever, from Leopard till now everything was working out of the box .I have a patched dsdt by Ermac itself, everything was always working vanilla, native power management and so on. But in Mavericks I have no sleep, the system goes to sleep and wakes immediately , and the system hangs. I have patched AppleRTC kext, but obviously with out success. After that I must restart the system and I get Cmsos reset normally.In my current dsdt I have already EHCi and UHCI fix implemented. I cannot figure out what the next step should be. In pmset -g assertions I get : Kernel Assertions: 0x4=USB id=500 level=255 0x4=USB mod=10/27/13, 1:18 PM description=EHC1 owner=AppleUSBEHCI id=501 level=255 0x4=USB mod=10/27/13, 1:18 PM description=EHC2 owner=AppleUSBEHCI Also I have tried to remove the _PWR section , but they didn't help neither. Also AppleLPC kext is loaded, I have a patched dsdt with the device name. Any help would be much appreciated. Here my dsdt if someone wants to take a look. Thanks fcbayern dsdt.aml.zip
  15. Chameleon 2.4svn Official PKG Installer

    Message does not work anymore, It was working fine. Since 10.8.4 i think it stopped working. Any idea? Nvrm module is instaled, i've tried almost everything i knew. I have latest Enoch installed Thanks