Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About k0tr@kt0r

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. When I installed SL , I used BIOS 1.50c with disable usb2.0.Usb worked but slow speed.I didn't check "enable usb 2.0" option. I use http://www.teknojunkie.com/2009/08/guide-s...32-coming-soon/ tutorial.They use chameleon2 rc1 431 with modified boot1 for SL.
  2. Hi! AsRock released new bios 1.60 Description: 1. Improve SSD hard disk performance/compatibility. 2. Add <DEL> key for the 2nd option to enter BIOS Setup. 3. System can be waken up by onboard lan under S5 through GigaLan hub. 4. Add "Good Night LED" feature. 5. Improve compatibility of Lan connection. I didn't update yet.Where are options,which we asked asrock? P.S. I updated the BIOS. I really did not find "Legacy USB Support", "USB 2.0 Controller Mode", "BIOS EHCI Hand-Off". WTF? Why they did not include our options in the new version?
  3. I've tried. Use this article: http://www.teknojunkie.com/2009/08/guide-s...32-coming-soon/ Video doesn't out of the box. I installed natit_64. It works but not so good as 10.5.6. I think we should wait another driver... I didn't test a sound. http://www.filefactory.com/file/ah4b4de/n/...Recording_3_mov
  4. Shoarthing,thank you for guide. I finally installed mac os x on asrock. Longtime I couldn't get 4 cores,but after I enabled "No-execute memory protection" in BIOS, all 4 cores work (of course vanilla 9.6, seatbalt,system installed) .
  5. Someone posted useful guide for AsRock ION: http://bbs.pcbeta.com/viewthread.php?tid=548362
  6. Sorry for mistake,you are right,it doesn't help.I tried listen using good headphones,sound still has noise.
  7. Hi! I searched around forum and I found the way to improve sound quality (VoodooHDA). Go to Application --> Audio MIDI Setup --> Change Audio Output option Format 44100 Hz 2ch - 16bit Noise disappeared About USB (sometimes it helps me) Unplug all usb devices except mice and keyboard. Reboot and when MAc OS X boot up, plug usb devices turn by turn. It works for me.
  8. shoarthing Could you make little guide how to get OSX on Asrock ION? AsRock ION 330 has VIA VT1708S audio codec, not Realtek! http://www.via.com.tw/en/products/audio/codecs/hd-codecs.jsp
  9. Dreamwatcher Could you tell us more details.How did you install mac os x?(Via second computer or using boot-132 method).What kexts did you use?
  10. zivtong Same problem with iDeneb 1.5. I installed iAktos v7 . In customization options I chose: -Video:nvenable -Sound:voodooHDA -Chipset: i tried nforce and via. I didn`t notice difference. -Network:nforce network. Kernel default Video and sound work. Intro video appeared. There are problems with usb.Usb wireless network adapter and usb flash are not recognized. But usb mouse and keyboard work. P.S. I solved usb problem.Ethernet connection work.I have used OSx86Tools.In "System and Computer" section I used "View PCI Device/Vendor ID" and "Download and Install Hardware Drivers". Now Usb devices work properly)
  11. A-W-E-S-O-M-E AsRock has released new 1.50 BIOS for ION 330.It has "Sata operation mode" option.I 've change to "ACHI" mode and iDeneb v 1.5 setup booted up! http://www.asrock.com/nettop/download.asp?Model=ION%20330
  12. Hi! I turned off hyperthreading,but it didn`t help."Still waiting for root device" error. I installed ideneb 1.5 via second system.System didn`t boot. "using 9175 buffer headers and 4096 cluster buffer IO headers" error I've also tried to install system using instruction for zotac 9300 wifi (with mod kext) same result. AsRock ION 330