Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

vielgi

Members
  • Content count

    2
  • Joined

  • Last visited

About vielgi

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. I have GTX 980 and X99 platform. nvidia drivers working well dont use boot arg nvda_drv=1 on Mac OS Sierra . slice autor of clover write about that here http://www.insanelymac.com/forum/topic/304530-clover-change-explanations/page-2 last time when clover has been updated " Rev 3733 It was my mistake setting nvda_drv=1 flag as boot-args. No! It is NVRAM variable nvda_drv that can have a value "1". So I make new config value" <key>SystemParameters</key> <dict> <key>NvidiaWeb</key> <true/> </dict> thats all guys everything works
  2. Geforce 500 Series

    My GTX 580 works ! Full resolution, OpenCL when apply patch by netkas (tested in luxmark) ,QE works too,OpenGl viewer not works:( black screen. FinalCut X freeze system but cursor works and app crash .see in console problems with exceptions in open gl .I just add my device id 0x1080de to IOPCIPrimaryMatch in NVDAGF100Hal.kext and graphic enabler on in chameleon 2.0 RC5
×