Jump to content

paofneele

Just Joined
  • Content count

    3
  • Joined

  • Last visited

About paofneele

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Dear all, i cant get my iAtkos 10.5.7 installation on Asus P5K to sleep. Fans are still running. It's also not possible to get the PC out of this state except if I power it off/on. please help me. If you need any further informations, specs, installed kexts infos, let me know. btw: yes, I searched a lot here and in other places but did not found a working solution. thanks in advance
  2. 9800 GTX working in OSX86

    Hi dear all, I am using iAtkos V7 and have this issue: My specs: lntel Q6700 Asus P5K 4 GB Ram Nvidia 9800 GTX 512 MB I cant get the Nvidia 9800 GTX run with QE/CI enabled. according to the system profiler, QE is not supported and CI is set to software. what i tried so far: -gone through aquamacs GFX strings walkthrough --- no success -I'm using chameleon 2, so I copied /Library/Preferences/SystemConfiguration/com.apple.Boot.plist to /Extra --- noc success -booted from iAtkos V7 again and chose "DVI/DVI" --- no success -booted from iAtkos V7 again and chose different enablers --- no success What exactly do I have to do to get it fully running? Any advice is extremly welcome. thanks very very much in advance let me know, If this is the wrong thread for my questions cheers PaofNeele
  3. iATKOS v7 DVD 10.5.7 for Intel/AMD

    Hi dear all, thanks for iAtkos V7. I have an issues: My specs: lntel Q6700 Asus P5K 4 GB Ram Nvidia 9800 GTX 512 MB When time machine starts for the first time, it asks for the backup destination. I choose a dedicated volume and then time machine comes up with this error message "error_obtaining_mac_address" What I tried so far: -the time machine fix --- no success -renamed mv /Library/Preferences/Systemconfiguration/NetworkInterfaces.plist /Library/Preferences/SystemConfiguration/NetworkInterfaces.plist to mv /Library/Preferences/Systemconfiguration/NetworkInterfaces.plist /Library/Preferences/SystemConfiguration/NetworkInterfaces.plist.old --- also no success. thanks very very much in advance let me know, If this is the wrong thread for my questions cheers PaofNeele
×