Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


Just Joined
  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About Ricky26

  • Rank
    InsanelyMac Protégé

Profile Information

  • Gender
  • Location
    United Kingdom
  1. http://forum.insanelymac.com/index.php?sho...mp;#entry913475 Pop, seems like Ingu found a solution to the audio problem. -- Ricky26
  2. I have a GA-EP43-DS3L, and it works fine. Well, it doesn't shutdown/restart, but thats not a problem for me. I have only one ALC patch that seems to work. (2 channel with input; I'm going to see if I can beat AzaliaAudio into working in a minute.) Sorry to whoever made this patched AppleHDA, I don't remember where it came from. Enjoy, ALC888_AppleHDA.kext.zip -- Ricky26
  3. Can't get OSX86 to boot!

    Well. Chain0 is designed to find any 0xAF partions in your PC, methinks. I dont get where HAL.dll comes from, especially when its at boot stage. (No DLLs loaded yet! Try re-downloading chain0, adding the C:\chain0="Mac OS X" line to boot.ini and deleting your old mac partition. Also, does OS X x86 support IDE?