Jump to content
InsanelyMac Forum

Tonza

Members
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

About Tonza

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. The Output from Terminal.app /diskutil list Last login: Fri Jul 30 21:11:23 on console xdsl-83-148-246-201:~ STUDIO$ diskutil list 2010-07-30 22:19:50.215 diskutil[365:903] _CFGetHostUUIDString: unable to determine UUID for host. Error: 35 /dev/disk0 #: TYPE NAME SIZE IDENTIFIER 0: GUID_partition_scheme *41.1 GB disk0 1: EFI 209.7 MB disk0s1 2: Apple_HFS Mac OS X 40.8 GB disk0s2 /dev/disk1 #: TYPE NAME SIZE IDENTIFIER 0: CD_partition_scheme *9.1 MB disk1 1: Apple_partition_scheme 7.9 MB disk1s1 2: Apple_partition_map 32.3 KB disk1s1s1 3: Apple_HFS RebelEFI 7.9 MB disk1s1s2 /dev/disk2 #: TYPE NAME SIZE IDENTIFIER 0: FDisk_partition_scheme *999.6 GB disk2 1: Windows_NTFS Puffeli 999.6 GB disk2s1 /dev/disk3 #: TYPE NAME SIZE IDENTIFIER 0: CD_partition_scheme *784.9 MB disk3 1: CD_ROM_Mode_1 Utility_HD-CXU2 683.4 MB disk3s0 xdsl-83-148-246-201:~ STUDIO$ Any Solutions ??? Regards, toni S.
  2. Chameleon Bootloader installed Software update installed Boot from HDD halts : "Unable to determine ESP FS type. press any key to continue." followed by a blinking cursor and nothing else . what's wrong ??? Regards, toni S
  3. Hi ... then how come I was able to install Snow Leopard using the IDE <-> SATA - adapter . Without this adapter Snow Leo install did not even recognize my hdd . The question being just how to make the hdd - boot ready ? EasyBCD ... ??? Regards, Zergei (:
  4. Hi There ... sure this's been covered here before, but ... I've installed Sno Leo (10.6) on my PC Asus P5Q + Intel Core 2 DUO 4GB RAM HDD : Maxtor IDE 40 GB on a IDE to SATA Converter . Display Adapter : nVIDIA 8400 GS (Motherboard Integrated) The OS works just fine except, that the only way I can boot in to the OS is to boot from the EFi-Boot CD-Rom . And strangely there are MS Windows partitions visible, although I have no Windows installed . And how about setting up multiple displays ? Please, show me the trick outta this . Yours, toni S
  5. RME HDSP MacOSX (x86) drivers released

    Hi ... In the series of "stupid questions", but anyway : I've got Snow Leopard installed in VirtualBox under Win XP Pro SP3 . Will the HDSPPCIPatcher_0.1 make my HDSP Multiface 1 + PCI - card (not PCIe) work in this combo ? My "DAW" : Motherboard : AsusTek P5Q CPU : Intel Core2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz Intel Core2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz Display : Integrated nVidia GeForce 8400GS Main Memory : Kingston 4Gb Yours, zergei W
  6. Hi There... So... How come I can install OS X (iATKOS v7) painlessly on my Intel D865GLC based PC, but not on my AsusTek P5Q ??? without cpus=1 busratio=20 the system goes to reboot loop, !?! otherwise I get panic(cpu 0 caller 0x0042de36): "getPhysicalSegment ( ) out of 32b range 0x100700000, len 0x1000, class IOGeneralMemoryDescriptor" I've tried various boot flags, but nothing. what other bootflags you'd suggest ??? and what customizations ??? Yours, zergei W
×