Jump to content
InsanelyMac Forum

joe31093

Members
  • Content count

    12
  • Joined

  • Last visited

About joe31093

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. joe31093

    USB not working after retail SL install

    It seems that I have to disable legacy usb support in the BIOS to get the usb devices to work in OS X. Now the problem is that my usb keyboard doesn't work and I can use the keyboard to select which OS I want to boot. Is there a fix for this?
  2. joe31093

    10.6.2 usb 2.0 & sleep snow

    Same problem here except I am running it on an Intel DQ45CB board.
  3. joe31093

    USB not working after retail SL install

    I removed AppleHPET.kext and no change. The wireless USB keyboard / mouse works when I boot the system. If I connect a USB flash drive or USB hard drive, they do not show up / mount even when I reboot the system. When the system is running, if I disconnect the wireless USB keyboard / mouse and reconnect it, it doesn't work. Connecting any USB device to the system after boot does not work I am runnin Hazard 10.6.2 in 64bit mode on an Intel DQ45CB. USB.tiff
  4. joe31093

    USB not working after retail SL install

    Anyone find a solution?
  5. joe31093

    Generic USB2.0 (EHCI) Driver

    If I leave legacy USB support on in the BIOS, when the system boots the USB ports do not work. If I disable legacy USB, then everything works. But the problem now is that I can't use my USB keyboard at boot time to select which OS to boot. Anyone know a fix for this? 10.6.2 Hazard Intel DQ45CB board
  6. joe31093

    New Kalyway 10.5.2 Release!

    Installed using kernel_vanilla_922, everything works except restart. Any ideas? Gigabyte EX38-DS4 Intel Q9450
  7. joe31093

    Tested Applications, Games, etc.

    I had toast 9 working on Kalyway 10.5.2 on an Intel 945GTP board. I recently got a new EX38-DS4 running Leo4Allv2, toast 9 did not work.
  8. joe31093

    HELP with sigmatel 9220 on Intel d945psn MB

    i have a 945gtp mb and it has the 9220 chip set. this worked for me. make sure you backup.the sound comes out the line in port instead of the line out port sigmatel.zip
  9. I got 10.5.1 installed but I get the blinking cursor upon reboot. With the DVD in the drive, I was able to boot the system up. In the macinstall.log, it says “Could not write boot record to disk /dev/disk1s1 /dev/disk0s1!” I install using MBR method with zeroing out the disk. Anyone know hot to fix the boot record issue? Intel 945GTP, Celeron D 80GB Seagate STA HDD
  10. joe31093

    Sigmatel 9223 Vendor Id 8384 Dev Id 7681 Is this right?

    How did you get the correct port to work?
  11. joe31093

    Linksys WMP54G v4.1

    Just to confirm, you are running with v4.1?
  12. Has anyone got this wireless card to work? I installed the driver for the RT61 chipset and ran the configuration utility - no device detected. Any ideas?
×