Jump to content

Kirsle

Just Joined
  • Content count

    3
  • Joined

  • Last visited

About Kirsle

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Kirsle

    Solution for Realtek ALC262

    I installed the "To Fix OSX86 Sound.pkg.zip" file from reply #27 and when the system first boots, audio works perfectly. But then after about 5 or 10 minutes, the audio quality starts to get kinda scratchy, or sometimes a small sound effect doesn't begin playing until 10 seconds after it was supposed to, and then it gets drawn out over another 10 seconds playing a tiny little bit at a time. Does anybody else have this problem?
  2. Kirsle

    Azalia Kernel Panic

    Thanks, that did it. Now I'm looking for an audio driver. In Linux, lspci shows it as an ATI sound card, but in Windows I always installed a RealTek driver to get the audio to work. 00:14.2 Audio device [0403]: ATI Technologies Inc IXP SB4x0 High Definition Audio Controller [1002:437b] (rev 01) I'm going to try out installing Zephyroth and see if anything is different. I was following directions on this thread which says to use Zephyroth and I was using Kalyway instead (so when I installed the kexts it says will help with the hardware, they didn't help; battery, audio, and wifi drivers weren't working. The video drivers did though ).
  3. Kirsle

    Azalia Kernel Panic

    I've been working on installing Kalyway 10.5.2 (Intel/AMD) all morning, and I finally got it by installing the 1st AMD patch and the -legacy patch... However, during a normal boot, a kernel panic about the Azalia kext happens. Output: panic(cpu 0 caller 0x0012B221): /SourceCache/AppleAzaliaAudio/AppleAzaliaAudio-8/AppleAzaliaAudio/AppleAzaliaAudioCodecGeneric.cpp:867 Assertion [url="java script:void(1)"] [img=chrome://click2call/content/FONcall_icon.png] [/url] Call with FONcall™ [url="java script:void(1)"]867 Assertion[/url] Connecting... Connected! Error: could not place call [url="java script:void(1)"]bug?[/url] failed: fWidgetArray != NULL Debugger called: <panic> Backtrace, Format - Frame : Return Address (4 potential args on stack) (lots of hexadecimal stuff) Backtrace terminated-invalid frame pointer 0 Kernel loadable modules in backtrace (with dependencies): com.apple.driver.AppleAzaliaAudio(1.0.0d1)@0x1ae9c000->0x1aea7fff dependency: com.apple.iokit.IOHDAudioFamily(1.0.0d1)@0x1aac6000 dependency: com.apple.iokit.IOAudioFamily(1.6.4b7)@0x1ae85000 BSD process name corresponding to current thread: kernel_task Mac OS version: 9C7010 Kernel version: Darwin Kernel Version 9.2.0: Sun Mar 2 00:11:08 SCT 2008; made by ToH:xnu-1228/BUILD/obj/RELEASE_I386 System model name: Aspire 5050 If I boot into safe mode with -x, it works alright (I can log in, and get a 1024x768 display, no sound of course, ethernet networking works, not wifi). System specs: Acer Aspire 5050 Processor: AMD Turion 64 Video: ATI Radeon Xpress 1100 RAM: 1024 MB
×